skjønnhet

Hemmeligheten bak glødende hud

En genial «quick fix».

Publisert Sist oppdatert

It's all about the glow!

Denne sesongen vil vi ikke annet enn å gløde, og vi er ikke de eneste. Glow-produkter går stadig viral, og stadig kommer det nye produkter på markedet som skal fremheve den naturlige gløden.

Oppskriften på sunn og naturlig glød er selvfølgelig veldig sammensatt. Faktorer som søvn, kosthold og hudpleierutine er bare noen eksempler – for ikke å snakke om bruk av solkrem. Makeup kan derimot hjelpe oss godt på vei, og her finnes det uendelig med alternativer.

Akkurat nå er liquid highlighter en stor hit, og vi har slengt oss på trenden. Det er faktisk et helt genialt produkt. Det finnes mange ulike varianter, farger og konsistender, men felles for en liquid highlighter er at de (stort sett) gir fantastisk glød, og er veldig enkelt og påføre. I motsetning til en pudder-variant, så kan man liksom ikke gjøre feil.

Det er også helt supre produkter å ha i veska – enten det er på kontoret eller på fest – for en (eller flere) touch-ups.

En liquid highlighter kan fint brukes over en foundation, men er også super å legge på «bar hud» bruke hvis man vil gå «au naturel».

Gucci Westman har laget den perfekte highlighteren – shop den under.

Shop – den beste highlighteren

En av våre favorittprodukter – og ikke bare når det gjelder highlightere. Denne gir en helt fantastisk glød og har en nydelig konsistens.

Fluid Sheer fra Armani er et ikonisk produkt som har en lett konsistens og gir nydelig glød.

Denne highlighteren fra Lumene har en nydelig farge og perfekt konsistens!

Transparente Dew It Yourself gjør akkurat det navnet tilsier: gir deg dewy skin.

En klassiker fra RMS Beauty som er enkel å påføre flere ganger gjennom dagen.

Her snakker vi skikkelig glød. L'Oréal sin Glow Mon Amour er «glød i én dråpe». Her trenger man virkelig ikke mye produkt for å se en forskjell.

Rihanna kan sakene sine, og denne Shimmer Sticken fra Fenty er super å ha veska for litt glow-touch-ups gjennom dagen og kvelden.

Lyst på enda mer glød? Tilfør litt gloss på leppene, da vel.

Powered by Labrador CMS