ANNONSE

Slik styler du håret enkelt og profesjonelt når du er på farten

Er det èn ting man stadig er på leting etter, er det de hårproduktene du enkelt kan bruke for å skape den perfekte "mid day hair slay". Og vi har nemlig funnet dem!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Sebastian Professional. 

Endelig er våren her og med det bringer kanskje også flere spontane avtaler og møter med venner både til lunsj og etter jobb. Spesielt hvis solen skinner ute. Er det èn ting vi alltid gjør før vi drar fra kontoret enten om det er for å dra i et møte eller på et event,  er det å fikse på frisyren, fordi vi er stadig på farten.

Vi leter alltid etter gode produkter for å enten få litt ekstra shine, få krøllene til å vare litt lenger eller dempe småhår i en sleek bun. Vi gir deg en guide til produktene det er enkelt å bruke "on the go" fra Sebastian Professional! 

Disse produktene passer perfekt 

Et produkt det alltid lønner seg å ha i vesken er det Sebastian Professional sin tørrsjampo - Drynamic +. Denne sprayen er perfekt å bruke rett før du løper ut av døren til en avtale. Den frisker opp frisyren din, og håret ditt ser rett og slett bare fresht ut etterpå. I tillegg gir den god hold og lukter godt. 

Har du gått for en sleek bun for dagen og trenger å dempe småhår, da er produktet Microweb Fiber perfekt. Den lukter svært godt og er enkel å jobbe med. Målet med produktene til Sebastian Professional er at de skal være enkle å bruke, men det skal også se profesjonelt ut etterpå, selv om du har gjort det selv. 

Sebastian Professional sin tørrsjampo - Drynamic+ - perfekt å ha med i vesken.

Skal du bruke et varmeverktøy har vi to produkter vi har lagt vår ELLEsk på. Det er blant annet Sebastian Professional sin Trilliant Shimmerspray. Sprayen gir en naturlig følelse av glans, og et ekstra pluss med denne er at den er varmebeskyttende. Tilfør i håret før du for eksempel går over enkelt med en krølltang eller rettetang. Denne kan du ha med deg i vesken og freshe opp med i løpet av dagen, enten du er på bussen, akkurat har kommet frem på event eller til restauranten du skal på. 

En god base

Før vi stylet håret med en varmebørste fra GHD denne morgenen, startet vi selvsagt med å spraye håret med Sebastian Professional sin Trilliant Spray.

For på skape den perfekt basen kan det være fint å allerede fra starten av dagen bruke et produkt som får håret til å holde. I håndkletørt hår er det perfekt å bruke sprayen som heter Shine Define. Den kan selvsagt brukes i tørt hår også. Vår erfaring er at ved påføring i fuktig hår og før bruk av eksempel rundbørsteføn, holder formen seg utrolig godt etterpå. Dette har blitt en av våre favorittprodukter. 

Avslutt med en god finish og spray over med deres signatur hårspray Re-shaper. I tillegg til å gi sterk hold og bevegelighet er den enkel å gre ut. Og det er nettopp det man er ute etter når man skal friske opp håret i løpet av en arbeidsdag. Det enkle (men også profesjonelle) er ofte det beste! 

Les mer om produktene fra Sebastian Professional her. 

Våre to go to-produkter - Re-shaper hårsprayen og Microweb Fiber stylingkrem.
Powered by Labrador CMS