skjønnhet

Beste foundation til partysesongen 

Går du for en glowy eller matt finish? Her får du tips til foundation, uansett hvilken look du går for. 

Publisert

Julebordsesongen nærmer seg med stormskritt, og for noen har den kanskje allerede startet. Da er det muligens flere enn oss som leter etter den perfekte foundation for fest. Her har vi samlet fem favoritter – fra matt til glødende – som skiller seg litt ekstra ut i år, og som kanskje blir din nye partyfavoritt.

Og når vi først er inne på julebordsesong: ELLE-GALLAEN 2023 går av stabelen i slutten av måneden, og vi tar et tilbakeblikk på fjorårets fest. 

Beste «long lasting» foundation: Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Teint Idole Ultra Wear 24H Longwear Foundation fra Lancôme, kr 428 (annonse).

Denne lette – men allikevel dekkende – foundation fra Lancôme er en stor festfavoritt for mange allerede, og ikke uten grunn. Den holder virkelig hele kvelden, og gir en elegant finish. 

Beste foundation for glød: Dior Forever Skin Glow

Dior Forever Skin Glow 24h Hydrating Radiant Foundation, kr 630 (annonse).

Sa noen glød? Forever Skin Glow fra Dior er en ultimate foundation for glødende partyhud, og er den perfekte basen for en glossy makeup. Og ikke vær redd: Den blir ikke «shiny» eller oljete!

Beste matte foundation: YSL All Hours Foundation 

All Hours Foundation fra Yves Saint Laurent, kr 585 (annonse)

Går du for en litt mer matt finish denne sesongen, er All Hours Foundation fra YSL  verdt å sjekke ut. Den gir en slags «silkematt» finish, og er superenkel å bygge opp.

Beste serum-foundation: Glow Drops fra Caia Cosmetics

Glow Drops fra Caia Cosmetics, kr 345 (annonse). 

Vi har skrytt av Glow Drops fra Caia Cosmetics siden den ble lansert, og vi legger den ikke bort i partysesongen heller. Hvis du ønsker et naturlig resultat, så er denne serumfoundation en sikker vinner.

Beste lette foundation: Vital Skin Foundation Stick Westman Atelier 

Vital Skin Foundation Stick fra Westman Atelier, kr 815. 

For deg som liker å sminke deg, men som ikke er så fan av mye foundation på huden, er Vital Skin Foundation Stick fra Westman Atelier et fint alternativ. Den er superenkel å påføre, er enkel å blende ut og er lett dekkende. 

Les også: Partysesongens fineste neglelakkfarger.

Powered by Labrador CMS