ELLE DECORATION

Derfor bør du male med hvitt – selv om du elsker farger

Beata Heuman deler sine beste tips. 

Publisert

I ukens episode av ELLE Podkast gjester den svenske interiørdesigneren, Beata Heuman og kreativ leder hos Mille Notti, Catherine Wehtje Hustad.

Forrige uke kunne de dele nyheten om sitt designsamarbeid, som lanseres i august, og dette kan du høre mer om i ukens episode.

Designsamarbeid: Beata Heuman og Catherine Wehthe, kreativ leder hos Mille Notti, gjester ELLE Podkast denne uken for å fortelle om sitt designsamarbeid, som lanseres i august.

– Every Room Should Sing

Beata Heuman har siden 2003 vært basert i London med sin familie, og i 2013 etablerte hun sitt eget studio. Siden den gang har Heuman designet en rekke ulike prosjekter, fra et hjem i Hollywood til et herskapshus i Skottland, og ledet renoveringen av Carl Eldh's Studio museum i Stockholm. Hun har også designet egne produkter, samt gitt ut boken Every Room Should Sing (2021).

I ELLE Podkast deler hun sine beste tips for hva som faktisk får et rom til å synge, og hvordan hennes eget barndomshjem har influert henne. Vi får også høre historien om hvordan Beata Heuman og Catherine Wehtje (Mille Notti) ble kjent i tenårene, og hvordan de inspirerer hverandre.

Med andre ord er dette en episode spekket av inspirasjon til alt fra farger, og hvordan skape et personlig hjem. Ikke minst forteller Beata Heuman om hvorfor du bør male med hvitt – selv om du elsker farger.

Episoden er tilgjengelig via Apple Podcast og Spotify, og alle steder der du lytter til podkast.

Powered by Labrador CMS