skjønnhet

Derfor elsker vi flytende highlighter

Sienna Miller ... dronningen av glød.

Disse produktene oppfyller alle våre highlighter-krav.

Publisert Sist oppdatert

Vår, sommer og glødende hud – det hører jo med. I ELLE-redaksjonen har vi «hang-up» på kremet og flytende sminke (her er våre kremblush-favoritter), da det er så godt som idiotsikkert. MEN – det er viktig å understreke at konsistensen må være god ... ellers er vi like langt.

En flytende highlighter – vi skiller mellom kremet, flytende og pudder-varianter – er det perfekte sminkeproduktet for enhver som ønsker litt ekstra glød. Det er helt perfekt å bruke over lett foundation eller annen sminke, men kan også helt fint brukes alene hvis du vil kjøre den alltid like populære «no-makeup-makeup-looken». 

En flytende highlighter er et must på våren og sommeren, da den gir den lille ekstra gløden.

Vi bruker en flytende highlighter på kinnbeina, under øyebrynet, på toppen av leppen og/eller på nesetippen. En highlighter brukes gjerne på de «høyeste» punktene i ansiktet, men det er lov å eksperimentere – more is more, sier vi bare. 

Flytende highlighter – våre favoritter:

Dior Forever Glow Maximizer Longwear Liquid Highlighter, kr 460 (annonse).

Den nye Liquid Highligteren fra Dior er en ny superfavoritt, og kommer i nydelig farger. De er multi-use og kan brukes både som blush, highlighter og øyenskygge. 

Westman Atelier Liquid Super Loaded - Peau de Pêche, kr 735.

Dette produktet har vi skrytt opp i skyene helt siden lansering, og vi har til og med kåret den til årets beste. 

Invisible Illumination Liquid Blush Rosy Dawn fra Lumene, kr 240 (annonse). 

Highlighteren fra Lumene gir en helt nydelig og diskret glød (undertegnede har faktisk fått flere kommentarer ved bruk av denne). Den finnes i to ulike farger. 

Beauty Fluid Sheer Liquid Highlighter fra Georgio Armani, kr 525 (annonse).

Beauty Fluid fra Georgio Armani er en klassiker, og gir et glødende og shimrende resultat – og kommer i fire ulike toner.  

Stylo Lumière 2 Peach Rose fra Sisley, kr 685 (annonse). 

Denne er helt perfekt on-the-go, og gjør mer enn bare «highlighte». Den jevner også ut ujevnheter og fine linjer, samt lysner huden. Den er blant annet helt genial å bruke under øynene. 

Les også: Vårens største skjønnhetstrender. 

Powered by Labrador CMS