ANNONSE

Dette er det nærmeste du kommer klinikkbehandling hjemme

Føler du at huden trenger litt ekstra kjærlighet etter en lang vinter? Kanskje mer fukt, glød og spenst? Her er alt du trenger å vite om LNDA sin nye Skin Firmer.

Publisert Sist oppdatert

 Annonse i samarbeid med LNDA

Skin Firmer er utviklet av Linda Johansen for å gi alle en mulighet til å ta hudpleierutinen et steg videre hjemme. Microneedle-apparatet er rett og slett det nærmeste du kommer klinikkbehandling på eget bad. 

For å gjøre behandlingen trenger du kun Skin Firmer, og serumet som hører til. Dette er klinisk testet og dokumentert å gi resultater på 50 prosent bedre elastisitet, 11 prosent høyere fuktnivå og betydelig reduksjon i porestørrelser og fine linjer.  Allerede etter kun fire uker skal man kunne se resultater.

LNDA Skin Firmer: Om apparatet 

Ser du deg noen gang i speilet hjemme og føler at huden er blitt litt vassen og sliten? Noen ganger trenger huden litt ekstra kjærlighet for å komme til liv igjen , og da kan hjemmebehandling med Skin Firmer være et riktig og enkelt steg.  

Apparatet består av små pigger som penetrerer huden og dytter et spesialtilpasset serum ned i huden 5000 ganger per minutt, uten å påføre den ekte skade. 

Microneedling er nemlig en behandlingsform som er ekstremt effektiv og veldokumentert, når den gjøres riktig. Behandlingen skal fungere spesielt bra for en voksen hud med store porer. Over lengre tid vil du minimere aldringstegn og oppleve en mer velfungerende hud. 

Hvordan funker det egentlig? 

Med bruk av Skin Firmer som microneedling hjemme, er alle faremomenter eliminert. Etter en grundig rens av huden påfører du serumet som følger med i pakken - og fører apparatet rolig over huden, med et lett trykk. Du kan jobbe med to forskjellige dybder i huden ved hjelp av dybdeskjoldene, som også er de som passer på at piggene ikke penetrerer for dypt. 

Er du usikker på om dette er en behandling som passer for deg så hjelper de ansatte i LNDA deg gjerne. De har en hudpleier tilgjengelig både i klinikken vår i Henrik Ibsens Gate 60, via kundetelefon på 09 234, eller på mail til kundeservice@lindajc.com.

Shop produktene

Nå får du en skin firmer, en behandlingspakke og en fullsize destress mask i en og samme pakke. The Skin Firmer Kit, kr 2990 (annonselenke).

The Skin Firmer fra LNDA, kr 2999 (annonselenke). 

The Skin Firmer Refill Kit, kr 1099 (annonselenke).

Powered by Labrador CMS