Annonse

Endelig hudpleie som inneholder superbæret

Eleni & Chris sin nye hudpleieserie er bygget opp av og rundt en ingrediens som få andre har valgt å benytte seg av i kosmetikk.

Den helt unike og eksklusive ingrediensen er både effektiv, naturlig og skandinavisk.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Eleni & Chris. 

Det norske skjønnhetsmerket Eleni & Chris har gjort suksess med sin naturlige, skandinaviske hårpleie basert på noe som er ganske unikt for skjønnhetsindustrien: multen. Nå skal superbæret også pleie ansiktet.

Bæret vokser kun i verdens nordligste områder, altså over den arktiske sirkelen, og bades i både midnattssol og nordlys. Sjarmerende nok kalles multen for cloudberry på engelsk - og sees på som noe ganske eksklusivt! Og det er absolutt ikke bare fordi multen er en sjelden, trendy "Scandi"-greie, men fordi bæret rett og slett er stappfullt av all the good stuff.

Derfor heter det superbær

Når Eleni & Chris lanserer hudpleie, tar de med seg nøkkelingrediensen de alltid har jobbet med. Det er gode grunner til at multen ansees som et superbær. Multen inneholder en hel stjernerekke av vitaminer A, C og E samt Omega 3 og 6 - i tillegg til antioksidanter. Faktisk, inneholder multer hele fire ganger mer C-vitamin enn en hel appelsin.

Det er kanskje ikke så overraskende at multen funker på både hud og hår.

Ansiktsserumet fra Eleni & Chris er bygget opp av multens gode egenskaper samt beriket av niacinamid og bakuchiol - den veganske retinolen.

Grunnleggerne av Eleni & Chris, mor og datter-duoen Inger Ellen Nicolaisen og Christinah Nicolaisen er oppvokste med et nært og kjært forhold til multen takket være dype røtter i Nord-Norge. Da de i 2015 bestemte seg for å lansere skjønnhetspleie basert på rene, skandinaviske ingredienser, var det naturlig å se nærmere på multen. 

Bæret var allerede både dyrebart nok og hypet nok til at nabogårder kunne finne på å stjele multer fra hverandre - så hvorfor skulle de ikke kunne fungere i kosmetikk? 

Allerede første laboratorieanalyse viste at Inger Ellen og Christinah hadde riktig magefølelse - multen var en potensiell gullgruve.

Hudpleieserien er aktiv og retter seg mot hud som er over 25 år, og kan skilte med en rekke pleiende og forebyggende egenskaper.

Glød på aktivt og minimalistisk vis

Den nye produktserien fra Eleni & Chris er en aktiv serie som består av 6 produkter - rens, ansiktsserum, øyeserum, dagkrem, nattkrem og håndkrem. Alle produktene har multen som hovedingrediens, og fungerer oppstrammende, glødgivende og gir fukt i dybden.

Det Skandinaviske står i sentrum på flere måter, blant annet er serien bygget på tankene om minimalisme - du trenger kun få produkter som gjør store forskjeller.

Hvert produkt inneholder en skreddersydd sammensetning aktive ingredienser, blant annet den veganske retinolen Bakuchiol, også kjent som "naturens retinol". Bakuchiol har flere fordeler utover å være vegansk: den er trygg for gravide og ammende, i motsetning til retinol, og passer også sensitiv hud. Serien er beregnet på hud fra 25 år og oppover, og alle ansiktsproduktene i serien er både parfymefrie samt både dermatologisk og klinisk testet. Som en ekstra, viktig bonus, kommer serien i en mer ansvarlig forpakning av resirkulert kartong og resirkulert plast.

Alle produktene i serien har multen som hovedingrediens. Serien er utviklet med tanken om at den skandinaviske minimalismen også bør overføres til hudpleierutinen vår.

Se mer på eleniandchris.no

Powered by Labrador CMS