ELLE DECORATION

Fem fine: Nattbord

Soverommet fortjener en oppdatering denne høsten, og nå står nattbord på ønskelista. 

Publisert

Nå som høsten er her (om så ikke i været, men i sesong) øker fokuset på velvære i hjemmet. 

Det er ingen hemmelighet at søvn er en viktig del av dette, og ikke minst er det noe vi prøver å få maksimalt ut av hver eneste dag – både i tid og kvalitet.

Gi soverommet en makeover denne høsten, og invester i å gjøre det til ditt nye favorittrom. Det blir faktisk ikke mer hverdagsluksus enn et deilig soverom, og det skal ikke så mange elementer til før det oppleves som en stor oppgradering.

En lekker sengegavl bidrar til å gjøre rommet mer luksuriøst, og skaper den berømte hotell-følelsen, og sengetøyet skal naturligvis være behagelig å sove i og lekkert å se på.

I tillegg vil et nattbord gjøre mye for både det praktiske, men også hvordan rommet føles. Du kan gjøre nattbordet hyggelig med duftlys, blomster, en liten lampe, og boka du leser får en fin liten stasjon. 

Vi har plukket ut fem fine nattbord, som både er lekre å se på og som ikke krever masse plass.

Fem lekre nattbord

Vegghengt nattbord fra ferm Living, kr 2339 (annonse)

Svevende hyller i stein fra Audo Copenhagen, kr 4495 (annonse)

Massiv, men nett, beskriver denne svevende hylla fra Audo Copenhagen godt. Plinth-serien er allerede en godt etablert favoritt, og den vakre steinen gjør dette til et smykke ved siden av sengen.

Nattbord fra Dusty Deco, kr 11 000 (annonse)

Svenske Dusty Deco kan kunsten å kombinere retro med det moderne, og nå står dette nattbordet høyt på ønskelista. 

Nattbord fra &Tradition, kr 4285 (annonse)

Vegghengt hylle fra HAY, kr 1349 (annonse)

Korpus er designet av norske Andreas Bergsaker for HAY, og i tillegg til å kunne brukes som en vegghylle for oppbevaring eller dekor, fungerer den også utmerket som nattbord. Vi har lagt vår elsk på denne i himmelblått, men hylla finnes også i hvitt, mursteinsrødt, midnattsblått, rosa og brunt. 

Powered by Labrador CMS