kultur

Har du fått med deg disse episodene?

ELLE Podkast er ute med 10 episoder allerede – har du fått med deg alle disse?

Publisert

I oktober lanserte vi podkast, og så langt har vi allerede sluppet ti episoder. ELLE Podkast gir deg ukentlig påfyll fra ELLE-universet, slik at du alltid kan holde deg oppdatert og inspirert! 

Podkasten finnes der du lytter til podkast, og krever ingen abonnement. Du finner også ELLE Podkast på Spotify!

Dette er de 10 første episodene:

Ep. 1: Petra Middelthon om ELLE

I aller første episode av ELLE Podkast gjester sjefredaktør Petra Middelthon studio for å fortelle om hvordan ELLE oppsto, hvordan magasinet drives i dag, og hvordan det ble en del av hennes eget liv og karriere.

Hør episoden på iTunes.

Hør episoden på Spotify.

Ep. 2: Darja Barannik om det å bygge en merkevare, Paris Fashion Week, og gode kolleger

I andre episode forteller influenser og gründer Darja Barannik om sin reise, fra drømmen om å bli diplomat, til krumspringet som i dag har gjort henne til en av landets største moteprofiler. Ikke minst byr hun på ferske inntrykk fra Paris Fashion Week, og deler hvilke visninger som gjorde ekstra inntrykk denne sesongen.

Hør episoden på iTunes.

Hør episoden på Spotify.

Ep. 3: Morten Hegseth om Mr. Hell, og kjendisjaget – på godt og vondt

Podkaster, programleder, popkultur-prins og journalist Morten Hegseth gjester studio for å prate om materialet i sin nye bok, Mr. Hell. I en ærlig og ufiltrert samtale deler han om hvordan kjendis-jaget og – etter hvert – tilværelsen, har formet han på godt og vondt. Og sist, men ikke minst – hvem er egentlig Mr. Hell?

Hør episoden på iTunes.

Hør episoden på Spotify.

Ep. 4: Kari Opsal om livet som klarsynt, "hverdags-spiritualitet" og fordommer

I anledning Halloween har vi beveget oss over i det spirituelle hjørnet. I ukens episode blir du bedre kjent med Kari Opsal – en klarsynt, intuitiv, soul surfer. Hvordan oppdaget hun sine egne evner, og hvordan bruker hun dem for å hjelpe andre med å oppnå sitt potensial? Hvorfor er mange skeptiske til nettopp spiritualitet, og er det mulig å bli mer “hverdags-spirituell” for de nysgjerrige av oss? Alt dette – og mye mer – får du høre om i ELLE Podkast denne uken.

Hør episoden på iTunes.

Hør episoden på Spotify.

Ep. 5: Caroline Skjelbred og Charlotte Sørvald om den store festsesongen 

I denne episoden deler vår egen skjønnhetsredaktør Charlotte Sørvald, og Fashion Contributor Caroline Skjelbred sine beste tips til den store festsesongen! Hvilke trender er verdt å satse på? Hvordan preppe hud og hår før fest, og sminke-tipset som redder oss når alt annet svikter! Og sist, men ikke minst – hva pakker jentene med i vesken før den store festen? Se alle tips her!

Hør episoden på iTunes.

Hør episoden på Spotify.

Ep. 6: Aleksandra Ørbeck-Nilssen om Den lange reisen

Når modell, skuespiller, filmskaper, kreativ aktivist og grunnlegger av Nanofasa Conservation Trust, Aleksandra Ørbeck-Nilssen, gjester ELLE Podkast handler samtalen om de store tingene i livet. I denne episoden får du høre mer om hvordan en skjebnesvanger kveld i New York forandret livet hennes for alltid, om hvorfor urfolk sitter på løsningen alle verdens klimaproblemer, og hva som ledet til at Aleksandra bestemte seg for å krysse Namibia på tvers til fots.

Hør episoden på iTunes.

Hør episoden på Spotify.

Ep. 7: Kvelden før kvelden – Vi lader opp til årets ELLE GALLA

Det er duket for en helt spesiell episode av ELLE Podkast når vi lader opp til årets ELLE GALLA. Og gallaen er ikke det eneste vi markerer denne dagen – ELLE fyller 78 år, og det skal selvfølgelig feires. Sebastian Solberg er med som vert i studio, og forteller om sine forventninger til årets ELLE GALLA. Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl forteller om sitt forhold til mote, og om kjolen som sørget for fjorårets snakkis under ELLE GALLAEN. Vi har også med oss kunster Ida Ekblad, som er en av initiativtakerne bak Levetid i samarbeid med Redd Barna, og Lindis Hurum, generalsekretær for Leger Uten Grenser.

Hør episoden på iTunes.

Hør episoden på Spotify.

Ep. 8: Pia Tjelta om årets ELLE GALLA, Et Dukkehjem 2 og spørsmål fra Carolines venner

Vi oppsummerer høydepunktene fra årets ELLE GALLA med konferansier og cover girl Pia Tjelta. For tiden er hun aktuell i rollen som Nora i Et Dukkehjem 2, og endelig får vi vite hva som egentlig skjedde etter Ibsen skrev Nora ut av døra for 15 (eller 114) år siden. Caroline har dessuten samlet inn spørsmål fra sine egne venner om alt fra kjærlighetssorg til viktige rutiner, som Pia svarer på. Du kan også lese et stort portrettintervju med Pia Tjelta i månedens utgave av ELLE.

Hør episoden på iTunes.

Hør episoden på Spotify.

Ep. 9: Else Kåss Furuseth om hvorfor hun alltid sier ja, hvilken dag i uka hun liker minst som singel, og sitt kommende bryllup

 Årets vinner av ELLE-prisen, og hele Norges Else Kåss Furuseth, gjester ELLE Podkast. I denne episoden forteller hun mer om livet etter Helsekost Furuseth, og hvorfor hun ofte (les: alltid) sier «ja». Ikke minst får vi vite mer om det nylig annonserte bryllupet i Oslo Spektrum i april, og om den pågående jakten på den store kjærligheten.

Hør episoden på iTunes.

Hør episoden på Spotify.

Ep. 10: Cathrine Børter om det å stole på seg selv, krisen som endret alt, og "etikette" for kopiering i motebransjen

Designer og gründer av Pearl Octopuss.y, Cathrine Børter, gjester ELLE Podkast denne uka. Hun forteller om livet som estetiker, og det hun trodde var den umulige drømmejobben som designer. For første gang deler hun også historien om hvordan en personlig krise ga henne styrken til å satse på sitt eget merke, og hvordan dette lærte henne å stole på seg selv. Vi snakker også om "etikette" for kopiering i motebransjen, og får designerens beste stylingtips til festsesongen. 

Hør episoden på iTunes.

Hør episoden på Spotify.

Dersom du har forslag eller ønsker om gjester til ELLE Podkast, kan du sende mail til caroline.kildebo@elle.no. 

Powered by Labrador CMS