horoskop

Månedshoroskop: April 2024

Slik blir måneden for deg og ditt stjernetegn.

Publisert

Påsken er over for denne gang, og det er på tide å for alvor forberede seg på våren. Ligger det noen indikasjoner i stjernene for hvordan denne måneden blir?

Månedens stjernetegn: Væren 

I begynnelsen av perioden går Mars i retrograd, og det kan påvirke både ambisjonene dine og energien. Ettersom Mars er Værens herskerplanet, vil denne påvirkningen merkes mer for deg enn for de andre tegnene. Midten av perioden handler om å omfavne følelsene dine. 

Dette er en tid for å møte folk, så spesielt single Værer kan oppleve en berusende følelse i noen uker. Ta vare på denne tiden – for her skjer det mange gode ting på kort tid. I slutten av april er det på tide å ta tak i økonomien og begynne å planlegge sommeren. Du har så lyst til å reise, men spørsmålet er om du har råd. 

Månedens råd: Nyt midten av april, den blir fantastisk.

Her kan du lese horoskop hver dag. 

Månedshoroskop april

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Se månedens stjernetegn. 

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

I begynnelsen av april kommer du igjen inn i rutinene etter påsken og alle fridagene. De første ukene dreier seg mye om å finne tid til deg selv i hverdagen. 8. april er det både solformørkelse og nymåne i Væren, noe som vil forsterke den impulsive siden av deg. Her er det en risiko for at du tar noe litt forhastede beslutninger. Midten av perioden byr på varme og kjærlighet. Dette blir en deilig tid, som avsluttes med en fullmåne i Skorpionen.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

April handler og å styrke selvtilliten din. Du kan føle deg litt usikker i denne perioden, og spesielt når det dreier seg om jobb og prestasjoner. Ved nymåne blir du lett full av følelser og kan agere mer på instinkt enn på logikk. Midten av april dreier seg om vennskap, nærhet og mange utendørsaktiviteter. I slutten av perioden beveger du deg inn i din egen sone, og dette blir uker fylt med kreativitet og massevis av livslyst.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Du innleder april som en sterkere og mer empatisk person. Nå har du begynt å lytte både til kroppen din og sjela. Når det gjelder aktiviteter og jobben, passer du på å dra i bremsen i tide. Dette blir en harmonisk måned, der du bruker mye energi på å ta vare på deg selv, i tillegg til at du er engasjert og setter av tid til venner og familie. Slutten av april blir på mange vis et vendepunkt for deg.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Når Mars går inn i retrograd i begynnelsen av måneden, forsvinner en hel del av energien din. Du kan føle deg sliten og umotivert. Denne påvirkningen blir ganske så intens, men den er heldigvis kortvarig. Når den avtar, kjenner du deg umiddelbart piggere. Plutselig blir livet så mye enklere – både hjemme og på jobben. I slutten av april hjelper du en venn som har økonomiske problemer. Dette kan være ved å gi råd eller at du låner ut penger.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Du er inne i en periode fylt av større forandringer, og disse pågår i første omgang fram til solformørkelsen den 8. Etter det skjer det noe med tegnet ditt, og din nyervervete energi erstattes av en viss tvil. I noen uker kan humøret derfor være labert. I denne tiden bør du unngå å ta fatt på nye ting. Fra midten av perioden starter en fin og positiv tid, der du møter mange nye, inspirerende mennesker.

Les også: Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

April innledes på best tenkelig vis. Selv om Mars’ retrograd forsterker den følelsesmessige delen av personligheten din, blir dette en positiv tid der du både gjør mye og opplever masse moro. Det er to datoer som du bør merke deg: Den ene er solformørkelsen den 8., som i en periode kan skape trøtthet og tvil. Men fullmånen den 24. forsterker din sexy, mystiske side. Dette er en god anledning til å møte nye mennesker.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Det blir en nølende innledning på april. Du savner motivasjon – først og fremst på jobben, men det kan også komme til uttrykk ved at ut heller blir hjemme enn å gå ut og møte vennene dine. I midten av perioden avtar denne påvirkningen, og du blir mye mer sosial. Den 24. kommer det inn en fullmåne i tegnet ditt, og den vil by på dobbelt opp med positiv energi, noe som gir deg muligheten til en ny start.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Det blir en ganske rolig start på april. Det er så mye harmoni i tegnet ditt, og du sørger for å omfavne alle disse positive energiene. Som singel kan april være måneden der du møter en ny kjærlighet. Antagelig er dette en person, men det kan like gjerne være en pasjon for en ny interesse, kjærligheten til et barn eller et dyr. Denne følelsen kommer til å oppsluke deg og ta fokuset fra mye annet i livet ditt. Tillat deg å bli oppslukt!

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Etter en begivenhetsrik mars handler april mer om å lande i hverdagen igjen. Dette blir en fin vårmåned, der du er mye mer utendørs enn du pleier. Det meste i april kretser rundt personlige valg og utvikling. Både nymånen den 8. og fullmånen den 24. markerer ulike veivalg som du kommer til å ta. Rundt disse tidspunktene tar du avgjørende beslutninger i forhold til framtiden din. Slutten på måneden byr på gode nyheter.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

April blir en god måned for de aller fleste Vannmenn. Hvis du er født veldig sent i tegnet, kan det hende at du påvirkes av Fiskenes heftige bevegelser rundt nymånen. For din del innebærer april en hel del aktivt uteliv. Mye i hverdagen din er preget av rutine, og det gir deg en trygghet som gjør at du kan kaste loss og være litt mer eventyrlig nå du har fri. I slutten av april begynner du for alvor å planlegge sommeren.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

April fortsetter i samme spor som mars slutta. Det blir en periode der du blir kjent med mange nye mennesker. Dette kan handle om et miljøbytte, en ny jobb eller kanskje en ny hobby. Denne tiden blir morsom og sosial. Rundt den 8. blir det et par uker der du er usedvanlig tvilende og ikke greier å ta noen store beslutninger. Slutten av måneden byr på en positiv vending som har å gjøre med privatlivet ditt.

Her kan du lese hele årshoroskop for 2023.

Powered by Labrador CMS