horoskop

Månedshoroskop: Mai 2024

Slik blir måneden for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

17. mai og x antall helligdager, sol og forhåpentligvis litt varme ... Mai, du har vært etterlengtet! Kan stjernene gi oss en indikasjon på hva vi har i vente?  

Månedens stjernetegn: Tyren

Du innleder mai med å fatte en beslutning som har å gjøre med framtiden din. Det kan være en investering som et boligkjøp eller en oppstart av en bedrift. Du kan til og med overveie å bryte opp fra noe som lenge har vært hverdagen din. Denne beslutningen blir tydeligere jo nærmere nymånen du kommer. 

Nymånen 8. mai er i ditt eget tegn, og dette vil forsterke alle beslutninger du tar i forhold til deg og ditt. Midten av perioden blir fin; du treffer venner og utvikler nye interesser. Slutten av mai kan by på et steg opp på karrierestigen, noe som både innebærer bedre lønn og en større anledning til å selv påvirke arbeidet ditt.

Månedens råd til Tyren: Dette er tiden for å satse på deg selv.

Her kan du lese horoskop hver dag. 

Månedshoroskop mai

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Mai dreier seg om å ta ansvar i en konflikt hjemme. Du er fast bestemt på at du selv er skyldfri, og har hele tiden tenkt at feilen ligger hos alle andre, men i mai kommer du til å innse at du selv faktisk har bidratt mye til kranglingen. Mye av denne måneden handler om å modnes og vokse. Slutten av perioden byr på en rekke morsomme aktiviteter. Fullmånen den 23. markerer slutten på en æra.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Se månedens stjernetegn. 

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Du går inn i mai med et spørsmål og avslutter perioden med et svar. Hele måneden dreier seg om å lete og finne. Det kan være spørsmål som handler om relasjoner eller om jobben og din personlige utvikling. Dette blir på mange vis en av de beste månedene i hele året – og det er antakelig fordi du føler at du går fra klarhet til klarhet. Fullmånen den 23. blir høydepunktet i en lang og fin periode.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Fram til nymånen 8. mai er det en harmonisk periode, der du fokuserer mye på dine egne interesser og på det som er viktig for deg. Etter nymånen oppstår det en turbulens i livet ditt, der du føler deg usikker på mange ting. Dette er en følelse som har bygget seg opp over tid, og som kulminerer rundt fullmånen den 23. Det er i disse dagene du tar en, på mange vis for deg, avgjørende beslutning.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Du innleder mai med en herlig, positiv energi. Møtet mellom Sola og Uranus setter fantasien i sving og gir deg mengder av nye ideer. Ved nymånen går du inn i en mer ettertenksom fase, der du grubler mye over ulike beslutninger som du har tatt. Midten av perioden blir sosial og aktiv. Dette er en tid der du oppholder deg mye utendørs og er veldig åpen for å møte nye mennesker. Slutten av perioden handler mer om hjemmet og familien.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

I begynnelsen av mai er det mange jordnære energier i tegnet ditt, noe som gir dagene en behagelig stabilitet. Det bygger seg opp til en topp når det blir nymåne i Tyren. Etter den blir det en travlere periode med mange ting som skjer på kort tid. Her gjelder det om å være våken og henge med i svingene. Slutten av perioden handler om et veldig spesielt møte med en veldig spesiell person. Du går inn i en boble der det kun er dere to som teller.

Les også: Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

I starten på mai er du svært sikker på hva du vil, og livet ditt tøffer og går som et tog på skinner. I midten av perioden oppstår det sterke følelser som rokker ved beslutninger du tidligere har vært sikker på. Dette blir en ganske slitsom periode, der du stiller spørsmål ved mye i livet ditt. Ved fullmånen den 23. starter en sosial periode. Da blir det mer moro og eventyr enn hardt arbeid på agendaen. Dette blir en fin og utviklende tid.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Mai innledes med mange strålende ideer og mye positiv energi. Dette er en god periode for å søke ny jobb eller å endre kurs i hverdagen. Etter den 8. er du mer usikker i forhold til store forandringer – du vil bare nyte våren, vennene dine og kanskje en ny relasjon som har kommet inn i livet ditt. Her blir det noen glade og sosiale dager, der du unngår alle former for avgjørende beslutninger. Slutten av perioden byr på en reality check.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Begynnelsen av mai handler om en dyp kjærlighet og fullstendig dedikasjon. Du går inn i en periode der noen betyr mer for deg enn alt annet i livet. Denne oppslukende følelsen kan være magisk, men også litt slitsom. I midten av mai avtar den verste rusen, og livet blir igjen nærmest som det pleier å være. Slutten av mai blir en tid preget av kompromisser og å finne nye rutiner i en delvis ny hverdag. Dette blir interessant.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Du begynner mai med en reise. Dette kan være en fysisk reise, der du ønsker å oppnå noe, men det kan også handle om indre utvikling. Det blir en positiv periode, der du kjenner at du blir mer og mer sikker på hva det er du egentlig ønsker å gjøre. Mellom den 8. og den 23. er fokuset på et bestemt mål som du har. Denne tiden handler om mental og fysisk trening. I slutten av mai får du lønn for strevet.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Mai dreier seg om en investering du ønsker å gjøre, men også om en for deg ny tid. Dette blir en periode der du vil utvikle og forandre mye i livet ditt. Flesteparten av planene dine inkluderer familien, men også en investering som kan strø litt gullstøv over hverdagen. Midten av mai byr på bedre økonomi og en økt frihet i valgene dine. Slutten av perioden handler om å hjelpe og støtte et familiemedlem.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Mai preges av reiser og å oppdage nye miljøer. Det kan dreie seg om en lengre reise eller korte utflukter på kveldene og i helgene. For deg er det mer følelsen av et miljøskifte som er det viktigste. I denne perioden kan du møte mange nye, interessante mennesker. Det kan både være personer som blir værende i livet ditt lenge og folk som gjør et dypt inntrykk, men som ikke er kommet for å bli.

Her kan du lese hele årshoroskop for 2024.

Powered by Labrador CMS