skjønnhet

Metallisk sminke er ikke forbeholdt partysesongen 

Sminken som også fungerer som tilbehør.

Publisert

I denne sesongens trendbibel meldte vi at det er «helt innafor å se ut som en vandrende diskokule – i hvert fall nesten». Vi har altså tatt med oss en av partysesongens viktigste (og mest gjentakende) trend inn i det nye året, og nå er det like innafor å anvende den til hverdags.  

Vi begrenser oss ikke lenger til paljettøyenskygge eller -neglelakk på fest, men bruker det like gjerne til en denim-look på en helt vanlig jobbdag. Jeans, en hvit t-skjorte og loafers, toppet med metallisk makeup, er looken vi ser for oss blir en gjenganger.  

Denne trenden er også med på å gjøre et litt tamt antrekk litt mer spennende, og nå: hakket mer trendy. Og det er jo ekstra fint når sola skinner på det metalliske – det er dermed ingen grunn til å legge bort partysminken nå!

Her kan du lese resten av denne sesongens trendbibel. 

Bruk en metallisk eyeliner enten under eller over øyet denne våren, og vipps så er du litt mer pyntet. Denne looken krever også mindre sminke i resten av ansiktet, så det er supert på de dagene du ikke har så mye ekstra tid til å legge makeup. Litt foundation eller farget dagkrem og en metallisk øyeskygge eller liner er faktisk alt du trenger! 

Hvis man vil kjøre den «se ut som en vandrende discokule» helt ut, så er det heller ingenting i veien for det. Bryt det opp med et par loafers, så er du skikkelig «on trend». 

Blikkfang: En metallisk touch gjør mye med en look. 

Over viser Sofia Tilbury, niesen til selveste Charlotte Tilbury, hvordan metallisk sminke kan legges på ulike måter som øyenskygge, highlighter og på leppene. Perfekt inspirasjon for våren og sommerens sminkelooks. 

Shop - metallisk sminke:  

Metallisk neglelakk fra Chanel, kr 355. 

En neglelakk er kanskje den enkleste måten å tilføre denne trenden til hverdagslooken – det holder jo tross alt i noen dager (her får du de beste tipsene til hvordan du skal få lakken til å sitte godt).  

Glitty Lid Shimmer Liquid Eyeliner fra Fenty Beauty, kr 285 (annonse) 

En metallisk eyeliner skal brukes flittig den kommende sesongen, og kanskje spesielt til hverdags. 

Øyenskygge Idôle Tint fra Lancôme, kr 380 (annonse). 

En nydelig flytende øyenskygge med metallisk og shimrende finish. 

Glitter fra Glitter Eco Lovers, kr 229 (annonse).

Løst glitter som festes med enten en glitter-primer eller Vaselin. Kan brukes på huden og i håret. 

Øyenskygge Sequin Crush fra YSL, kr 435 (annonse). 

En klassisk øyenskygge fra YSL, som er sterkt pigmentert og som har skikkelig «glitterkorn» i seg. 

Les også: Derfor elsker vi flytende highlighter.

Powered by Labrador CMS