mat

Oslos beste uteservering

Disse stedene gleder vi oss til å besøke i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Endelig er sommeren her! Etter det som kjennes ut som århundrets lengste vinter vil vi nyte sol, varme og gjerne noe godt i glasset. Men hvor skal man gå? Her er er vår liste over Oslos beste steder med uteservering.

Nedre Foss Gård

Ikke bare kan Nedre Foss Gård skimte med sentral beliggenhet og fantastiske lokaler, men de har også en stor uteservering med optimale solforhold. Kom hit for en after work på fredag, og bli her til brunsjen på søndag.

@nedrefossgaard

Frenchie

Vår favoritt på Solli Plass åpner dørene til sin andre lokasjon denne våren, og den nye adressen er intet mindre enn Frognerparken. Vi spår et nytt stamsted!

Åpner 10. mai.

Libertine

Libertine er en ny favoritt på lista. Den lune lille vinbaren i Frognerveien har et delikat interiør inspirert av vinens verden med farger som druegrønt, bordeux, lys eik og oransje. I andre etasje finner du også en koselig liten uteservering, og hvis du er veldig heldig, finner du også en plass.

@libertine_vinbar

Arts

Det er lite som slår nærhet til vannet på en solrik sommerdag, og Arts kombinerer det urbane bylivet med bryggeidyll på en måte som gjør at du får det beste fra to verdener. Dette er virkelig et sted du blir sittende hele dagen om mulig, og menyen er full av fristelser.

@arts_restaurant

Villa Heftye

Idet du entrer "hagen" hos Villa Heftye er det som å komme inn i en helt egen oase, og dette stedet gir følelsen av ferie i storbyen. Store parasoller og kurvmøbler, grønne trær og små stier som slynger seg gjennom den idylliske hagen – dette stedet skiller seg virkelig ut.

@villahftye

Trattoria Popolare

Det er ikke sommer før uteserveringen på Trattoria Popolare har åpnet. På en strålende sommerdag kan man få følelsen av å være i Milano, der man sitter på enkle klappstoler med forbipasserende trikker på hver side av den store åpne plassen foran restauranten, og det pulserende bylivet som bakteppe.

@trattoria_popolare

Sommerro/Tak Oslo

Vi gleder oss til den første sommeren på Sommerro, nærmeste bestemt på taket – Tak. Her får du oversikt over hele byen, og en liten smak av noe som føles som den store verden. Like hyggelig på dagen som på kvelden, i strålende sol og stemningsfull solnedgang.

@tak_oslo

Over Revier

Nyt sommeren sentralt og i høyden hos Revier. Det urbane hotellet har utvidet med takterasse, som logisk nok har fått navnet Over Revier. Her får du god musikk, snacks og noe godt i glasset. De holder kun åpent torsdag til lørdag, men da trenger du heller ikke å lure på hvor du skal ta turen med vennegjengen i helgen.

@revier.oslo

Skaal

Skaal er kanskje byens rauseste når det kommer til både åpningstider og uteservering, og har en svært fremoverlent holdning til begge deler. Stedet er kjent for "gøy i glasset" og en meny som både en kreativ og comfy på samme tid. Ikke minst er dette en prima spot for people watching.

@skaalmatbar

Apostrophe

En liten perle som du garantert blir glad i. Her kan du nyte gode drinker og digg pizza i koselige omgivelser, skjermet og nesten bortgjemt midt på Grünerløkka. Når det kommer til atmosfære og omgivelser er det få steder i byen som kan sammenlignes.

@restaurant_apostrophe

Tekehtopa

Nyt sommeren under kirsebærtrærne på Tekehtopa. Her er det alltid god stemning, lave skuldre og god mat. Ekstra pluss i boka for sentral beliggenhet og inspirerende people watching.

@tekehtopa

Powered by Labrador CMS