skjønnhet

Se opp for nytt og spennende retinol-alternativ

Reduserer rynkenes dybde på kun 30 minutter ... Groundbreaking? Muligens!

Publisert Sist oppdatert

Nylig lanserte det ungarske merket Omorovicza et nytt serum i den populære Queen-serien, som nå består av syv fantastiske produkter tilpasset voksen, sensitiv og tørr hud. I Queen Collection er det vanskelig å plukke ut én klar favoritt, men Queen of Hungary Mist – en kjølende ansiktsspray – står frem som et hero-produkt, samt én av merkets bestselgere. Queen Cream, en slags vokslignende og rik fuktighetskrem (som også funker ypperlig som primer) er heller ikke å forakte. Queen Oil – en meget velduftende ansiktsolje – er også en reddende engel gjennom kalde vintermåneder. Men, tilbake til serumet. 

Queen Serum jobber effektivt mot aldringstegn som rynker og fine linjer, og kan – i motsetning til de fleste retinolprodukter – brukes på dagtid (også i solen) da det ikke gir noe sensitivitet til huden. Hvis du har sensitiv hud, kan dette serumet fungere som et alternativ til retinol – litt på samme måte som bakuchiol som har noen av de samme egenskapene. Serumet har en oppstrammende og løftende effekt, og tilfører i tillegg masse fuktighet til huden. 

Ifølge Omorovicza skal Queen Serum kunne redusere dybden av linjer og rynker kun 30(!) minutter etter påføring. Bare det er jo verdt en liten test. 

Fortsettelse følger ... 

Queen Serum fra Omorovicza, kr 1690 hos Gimle Parfymeri. 

Les også: Alt du trenger å vite om retinol. 

Powered by Labrador CMS