Annonse

Termokoppene som har tatt sosiale medier med storm

Denne fargen matcher jo mai-utgaven helt perfekt!

Nå får du 25 % rabatt på Hollywood Tumbler. 

Publisert Sist oppdatert

Du har antakeligvis sett disse termokoppene på sosiale medier, eller kanskje på treningssenteret ... Og i sommer vil de trolig være omtrent på hver eneste strand eller balkong. Disse flaskene er perfekte å ha med seg på farten for å sikre seg nok væske i løpet av dagen – spesielt gjennom en varm sommer. Endelig har de populære koppene kommet inn i flere nydelige farger. Under kan du se våre favoritter. 

Termokoppene er utviklet med en isolerende dobbeltvegg som gjør at varm drikke holder seg varm i hele 6 timer, og kald drikke holder seg kald i 11 timer. De er også er laget av høykvalitets rustfritt stål, og er utstyrt med et integrert sugerør.

Disse termokoppene er ideelle for bruk på for eksempel jobb, skole, i bilen eller på trening – eller selvfølgelig på stranda i sommer.  

Termokoppene rommer 1,2 liter, så da er du sikret et godt vanninntak hvis du drikker 1–2 kopper. Denne «drikkeflaske»-varianten har tatt sosiale medier med storm, hvor en mengde influencere og kjendiser har blitt spottet med dem. De fine fargene gjør også at koppene er en «accessoire» i seg selv! Match antrekket ditt med farge på termokoppen for den ultimate og freshe sommerlooken.

Shop Tumbler her: 

Nå får du 25 % rabatt på Hollywood Tumbler på Coverbrands. 

Hollywood Tumbler - Red, kr 349.(Nå på tilbud til kr 262) 

Hollywood Tumbler - Yellow , kr 349. (Nå på tilbud til kr 262) 

Hollywood Tumbler - Pink, kr 349. (Nå på tilbud til kr 262)  

Hollywood Tumbler - Green, kr 349. (Nå på tilbud til kr 262)  

Show mer fra Hollywood her. 

Powered by Labrador CMS