horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 13.11 – 19.11

Slik blir uke 46 ifølge stjernene.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Uken starter med Nymåne i Skorpionens tegn, noe som kan føre til endringer både privat og på jobben. Tirsdag og onsdag handler om å utnytte karismaen din for å oppnå fordeler. Torsdag blir en dag der du jobber hardt, gjerne helt alene. Du trenger å få være i fred med tankene dine. Fredag byr på en unik mulighet, mens lørdag blir en virkelig sosial og aktiv dag. Søndag handler om å være aktiv ved å bevege deg. Kanskje tar du en rask spasertur eller trener på treningsstudioet.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken med en sterk overbevisning om at noe er i ferd med å endre seg. Tyrer er vanligvis ikke så intuitive, men når det gjelder endringer, er du skremmende flink til å føle dem tidlig. Tirsdag og onsdag blir produktive, men også morsomme dager som byr på mye glede. Torsdag og fredag handler om å hjelpe til og være fleksibel. Lørdag og søndag byr på spenning, en overraskelse og en høyst uventet beslutning.

Tvillingene 21/5-20/6 

Mandag blir en dag som snur opp ned på mye i livet ditt. Tirsdag og onsdag handler om å lande i det nye og å gi slipp på det som har vært. Torsdag improviserer du mye. Fredagen blir morsom og kreativ, mens lørdag byr på en reise og en personlig utfordring. Søndag blir den roligste dagen denne uken. Da henter du energi ved å hvile og gjøre ting du elsker å gjøre. Det kan være en hobby eller bare å se på en film.

Krepsen 21/6-22/7 

I begynnelsen av uken gir Nymånen deg lyst til å gjøre en forandring. Dette er sannsynligvis knyttet til din arbeidssituasjon. Tirsdag handler om en alvorlig samtale med en sjef. Onsdag og torsdag er du livlig og full av ideer. Det blir inspirerende og kreative dager. Fredag handler om å ta en beslutning, mens lørdag handler om å realisere det du har bestemt deg for å gjøre. Søndag prøver du å overbevise en eldre slektning om viktigheten av mosjon og frisk luft.

Løven 23/7-22/8 

I begynnelsen av uken er du usikker, spesielt når det gjelder beslutninger som angår din umiddelbare fremtid. Du vil følge hjertet ditt samtidig som fornuften sier noe annet. Tirsdag til torsdag handler om å få menneskene rundt deg til å føle seg bra; disse dagene byr på mange latterfulle og morsomme situasjoner. Fredag sier du nei til en person som alltid får det som han eller hun vil. Lørdag handler om en venn og hans problemer. Søndag blir en oppløftende og energigivende dag.

Jomfruen 23/8-22/9 

På mandag er du veldig ambivalent. Du står med den ene foten i fortiden din og den andre i fremtiden din. Tirsdag blir en dag der du tvinger deg selv til å handle selv om du egentlig vil være passiv. Onsdag og torsdag jobber du hardt for å få gjennom et kontrakt eller en idé du har. Fredag handler om å gi etter, men også om å kunne si nei. På lørdag gjør du noe nytt og annerledes, mens søndagen blir en fredelig dag der du gjerne vil tilbringe tid med familien.

Vekten 23/9-22/10 

Nymånen på mandag får deg til å handle på en magefølelse du har. Alle sansene dine er forsterket denne dagen, så stol på det du føler. Tirsdag og onsdag blir glade og sosiale dager. Torsdag handler om effektivitet, men også om evnen til å inngå kompromisser. På fredag prøver du å ikke vise følelsene dine til en kollega, men det går sånn passe. Lørdag blir en aktiv dag som du gjerne tilbringer utendørs. Søndagen byr på nyheter og en overraskelse.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er Nymåne i ditt eget tegn på mandag, og det kan påvirke deg både positivt og negativt avhengig av din private situasjon for øyeblikket. Det viktigste er at du er klar over at følelsene styrer denne dagen. Tirsdag til torsdag blir kreative og morsomme dager der du utvikler deg mye. Fredagen handler om å lytte og lære. På lørdagen prøver du å tenke praktisk, men det ender med at du helt går bort fra din opprinnelige plan. På søndagen blir du påminnet om et løfte du har gitt.

Skytten 22/11-21/12 

Mandag og tirsdag stiller du spørsmål ved det meste og har en evne til å sette deg på tvers når det gjelder beslutninger. Onsdag og torsdag fokuserer du på jobb og på å være flink, men det er også dager der du er ekstra sjarmerende og sosial. På fredagen jobber du i et høyt tempo; du vil føle deg klar før helgen. Kvelden blir morsom, men sen. Helgen handler om å ta initiativ, men også om å gjøre ting for andre. Det blir en morsom helg der du nyter fridagene ekstra.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uken ganske rolig. Mandagen gir deg en viss frihet til å legge opp timeplanen din slik du ønsker. På tirsdag kan du bli irritert på en kollega. Onsdag handler om flaks. Torsdag og fredag er dager med månen i ditt eget tegn, noe som gjør deg veldig målrettet og fokusert. Fredagen byr også på en reise og god mat. Helgen dreier seg om å være sosial, avslutte noe og prestere. Det blir en veldig god helg og en ny begynnelse for deg.

Vannmannen 20/1-18/2 

Det er noen spørsmål rundt de første dagene denne uken. Mye handler om et krevende prosjekt og hvordan du skal få dine private forpliktelser til å passe med arbeidet ditt. Onsdag prøver du å resonnere med en person som er veldig sta. Torsdag handler om gode nyheter, mens fredagen kan by på en reise eller en utflukt. Lørdagen er full av spenning, og kvelden byr på feiring av noe slag. Søndagen handler om å lande tilbake i hverdagen.

Fiskene 19/2-20/3 

Du tar kontakt med en venn i begynnelsen av uken med nyheter og et ønske om å treffes. Tirsdag og onsdag blir produktive dager der du er sosial og utadvendt. Torsdag og fredag møter du litt motstand. Da vil du helst ikke gå utenfor døren, men jobber hjemmefra hvis du har muligheten. På lørdag prøver du å aktivere deg både fysisk og sosialt i en gruppe. Søndagen handler om å avslutte et ganske krevende prosjekt hjemme.

Powered by Labrador CMS