horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 15.04 – 21.04

Uka begynner med en rolig energi som deretter går over til en mer drivende kraft. Se hvordan den blir for ditt stjernetegn.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du er veldig opptatt av ditt privatliv i begynnelsen av uken. Mandag og tirsdag handler om familie og venner. Det blir aktive dager både på jobb og privat. Onsdag har du mer energi enn vanlig. Da vil du få mye gjort. Torsdag handler om økonomi og økt ansvar. Fredag er du veldig opptatt av å gjøre ting på riktig måte. Lørdagen er en god dag for utendørsaktiviteter, mens søndagen blir mer sosial, og du tilbringer tid med venner.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken med mye entusiasme og mange planer. Mandag handler om å støtte en venn. Tirsdag får du mye gjort; du er uvanlig effektiv denne dagen, og kvelden ser ut til å by på moro. Onsdag byr på en blanding av aktivitet og hvile. Torsdag og fredag er harmoniske dager der du gjerne tilbringer så mye tid utendørs som mulig. Lørdagen handler om en utflukt og å drømme om fremtiden. På søndag passer du på å hvile skikkelig.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du starter uken med å føle deg fram i en ny situasjon. På tirsdag kan du bli sint på en kollega fordi vedkommende alltid tøyer reglene. Onsdag handler først og fremst om praktisk arbeid og et interessant møte. Torsdag får du et kompliment, mens fredag blir en avslappet dag der du ikke gjør like mye som du hadde tenkt i utgangspunktet. Lørdagen handler hovedsakelig om fest og moro; det blir en morsom og variert dag. Søndagen dreier seg om trening.

Krepsen 21/6-22/7 

Mandag og tirsdag kan du være ganske følsom og lett rørt, spesielt når det gjelder ting som ligger deg nært hjertet. Onsdag handler om hverdagslige rutiner og harmoni. Torsdag blir en hyggelig dag der du fokuserer mye på arbeid og å bygge relasjoner på jobben. Under torsdagen overrasker du en venn. Fredagen handler om å utvide kunnskapene dine innen et nytt område. Hele helgen byr på ny inspirasjon og litt annerledes moro.

Løven 23/7-22/8 

I begynnelsen av uken har du en konflikt med et familiemedlem. Mye handler om at dere begge ønsker å gå i forskjellige retninger, og ingen er villig til å inngå kompromisser. Onsdag byr på en hyggelig opplevelse og nytt bekjentskap. Torsdag prøver du å unngå spørsmål om penger og økonomi. Fredag handler om impulsiv shopping og å kjøpe ting du egentlig ikke trenger. Lørdag får du svar på et spørsmål du har, mens søndagen både byr på hvile og intens trening.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er et spørsmål du ønsker svar på, og i begynnelsen av uken får du en viktig ledetråd. Mandag handler om å grave i ting som egentlig ikke angår deg. Tirsdag blir en dag der det stilles høye krav til deg. Onsdag håndterer du kritikk fra en sjef veldig på en veldig kontrollert og moden måte. Torsdag og fredag blir herlige dager der du bobler over av energi. Lørdagen handler om å modne i et beslutning, mens søndagen blir lett og hyggelig. En dag der du gjerne tilbringer tid med venner.

Vekten 23/9-22/10 

I begynnelsen av uken har du veldig lite tålmodighet. Mandag og tirsdag passer bedre til rutinearbeid som ikke krever så mye av deg. Onsdag handler om å bruke fantasien i ulike sammenhenger, mens torsdag blir en dag der du gjerne lar kreativiteten din prege arbeidet ditt. Fredagen handler om å motivere andre personer, som kolleger og familiemedlemmer. Lørdagen blir en rolig dag, mens søndagen tvinger deg til å ta initiativ i en situasjon du ikke er komfortabel med.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken med mye vann i horoskopet ditt, og det kan få følelsene dine til å flomme over kraftig. Mandag er du ekstra sårbar når det kommer til kritikk eller tilbakemelding. Tirsdag og onsdag er gode dager der du har mye energi til å sette i gang med ulike prosjekter. Torsdag byr på en del ettertanke, mens fredagen handler om vennskap og morsomme opplevelser. Helgen handler om økonomi og å realisere drømmene dine. Akkurat nå planlegger du mye for fremtiden.

Skytten 22/11-21/12 

Det blir en rolig start på uken der du foretrekker å følge heller enn å lede. Tirsdagen handler om å delegere og ikke ta alt på deg selv. Onsdagen prøver du å få med en venn på en aktivitet du har ønsket å prøve lenge. Torsdag og fredag er utviklende dager der du skaper struktur i et prosjekt du jobber med. Lørdagen gir deg sjansen til å møte en person du ikke har sett på lenge. Søndagen byr på en morsom overraskelse og et annerledes møte. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uken ambisiøst og maksimerer innsatsen din både mandag og tirsdag. Det er noe du ønsker å oppnå. Onsdagen handler om fellesskap og å finne løsninger på problemer. Torsdagen blir en givende dag der du rekker å gjøre mange forskjellige aktiviteter. Fredagen handler om flørting og morsomme aktiviteter med vennene dine. Lørdagen satser du alt på ett kort. Søndagen handler i stor grad om å komme seg og også om å planlegge fremover. 

Vannmannen 20/1-18/2 

Mandag er du litt trøtt og har vanskelig for å komme i gang med ting, det er en motstand inni deg mot å starte ulike prosjekter. Tirsdag og onsdag kommer det ild i horoskopet ditt og det gjør deg mer motivert. Gode dager å ta tak i vanskelige ting. Torsdag kan du ønske å diskutere en investering med et familiemedlem. Fredagen ser ut til å inneholde en del reising. Lørdagen byr på mye utendørsaktiviteter mens søndagen handler mer om å ta vare på kropp og sjel. 

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter uken med å ta det veldig rolig. Ingenting kan stresse deg opp på mandag. Tirsdag har du høye ambisjoner, men ikke helt energien. Onsdagen handler om å hjelpe en kollega som har kjørt seg fast. Onsdag er også en god dag for shopping, du kan gjøre fine kjøp da. Torsdag og fredag handler om å følge rutinene til punkt og prikke, noe du synes er vanskelig. Du vil gjerne sveve litt. Lørdagen handler om å være ambisiøs mens søndagen byr på hyggelige aktiviteter med en venn.

Powered by Labrador CMS