horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 22.07 – Søndag 28.07

Uken begynner med at Solen går inn i Løvens tegn, og det markerer starten på en energirik og positiv periode. Se hvordan det påvirker horoskopet ditt.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken med en herlig innstilling til det meste. Tirsdag og onsdag blir dager hvor du er veldig tilpasningsdyktig og synes det er deilig å slippe å ha kommandoen. Torsdagen handler om å finne svar på spørsmål du stiller deg selv, mens fredagen legger vekt på fest og moro. Lørdagen blir en rolig dag som med fordel tilbringes ute i naturen. Søndagen handler om hjemmet og å samle familie eller venner rundt deg. Det blir en herlig harmonisk avslutning på uken.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken med masse god energi og et ønske om å få ting gjort eller oppdage nye steder. Tirsdag og onsdag blir roligere dager hvor du legger fokus på ditt indre og ytre velvære. På torsdagen kommer det inn ild i horoskopet ditt, og det skaper rastløshet hos deg. Du har vanskelig for å fokusere på én ting av gangen. Fredagen blir en feiring av noe slag, spesielt hvis du begynner eller avslutter en ferieperiode. Helgen legger fokus på god mat, hyggelig selskap og utendørsopphold.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er en delt energi i begynnelsen av uken som gjør at du har energiske perioder på dagene, men også tider hvor du bare vil hvile og ta det rolig. Tirsdagen handler om en åndelig reise, mens onsdagen fokuserer på kroppslige idealer. På torsdagen tar du tak i noe som har blitt liggende lenger enn planlagt. Fredagen handler om å gjøre hverdagen til et eventyr, mens lørdagen ser roligere ut. På søndagen er du gjerne sammen med venner eller den nærmeste familien.

Krepsen 21/6-22/7 

Du starter uken med et ønske om å oppnå noe spektakulært. Det kan være noe på jobben så vel som hjemme. Tirsdagen handler om å la din kunstneriske side blomstre. Også onsdagen blir kreativ, mens torsdagen fokuserer på moro, venner og muligheten til å gjøre noe veldig spontant. Lørdagen blir en trygg dag hvor du gjerne spiser god mat i vakre omgivelser. Søndagen handler om at du skal åpne opp og våge å slippe inn en viss person i livet ditt.

Løven 23/7-22/8 

Du starter uken med at solen går inn i ditt tegn, noe som alltid gir deg litt ekstra positiv energi. På tirsdagen er du veldig empatisk mot andre mennesker, mens onsdagen handler om å kunne tilgi noe som har gnaget deg i lengre tid. På torsdagen kommer det en dobbel ildpåvirkning i tegnet ditt, og det skaper både muligheter for storverk, men også visse konsentrasjonsvansker. Fredagen handler om å teste grenser, mens helgen blir jordnær, familiær og koselig.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det blir en energisk start på uken hvor du har store planer og føler deg spontan. Tirsdag og onsdag trives du best med personer som bestemmer hva du skal gjøre. Du er litt ubesluttsom, men veldig åpen for det meste. Torsdagen handler om at du vil være fysisk aktiv og se nye omgivelser. En god dag å begynne en reise. Fredagen handler om å kunne slippe løs og nyte øyeblikket, noe du kan synes er litt ubehagelig. Hele helgen blir harmonisk, det er dager hvor du er i ditt rette element.

Vekten 23/9-22/10 

Det er veldig mange tanker og ideer hos deg i begynnelsen av uken. Ilden bidrar til å konkretisere planene dine. På onsdagen hjelper du en venn eller bekjent som har følelsesrelaterte problemer. Torsdagen blir en god dag hvor du tar nye tak og ser positivt på fremtiden. En dag som bringer gode nyheter. Fredagen handler om å våge å tenke langsiktig, mens lørdagen gjerne fokuserer på mer nærliggende aktiviteter. På søndagen er du uvanlig bestemt og sta.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken med et hemmelig oppdrag. Tirsdagen handler om å ta vare på en person som trenger litt ekstra oppmerksomhet. Onsdagen blir et kjært gjensyn, mens torsdagen fokuserer på mer livlige aktiviteter. Det blir en intens og delvis stressende dag. På fredagen prøver du å samle både gamle og nye venner. Du vil gjerne skape en form for gjenforening denne dagen. Lørdagen fokuserer mye på praktiske ting. Søndagen blir en dag hvor du er ute så mye som mulig.

Skytten 22/11-21/12 

Det er en rastløs energi i horoskopet ditt i begynnelsen av uken, spesielt på mandag kan det krible i hele kroppen etter å gjøre noe morsomt og uventet. Onsdag handler om å uttrykke din kreative side. Torsdag blir en dag hvor du gjerne prøver nye ting, mens fredag handler i stor grad om å tilbringe tid med dine nærmeste venner eller partner. Lørdag blir en glamorøs dag som byr på glitter og moro. På søndag prøver du å finne en balanse mellom økonomi og hverdagsluksus.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uken med å lete etter alternativer som har med fremtiden og utdanninger å gjøre. Tirsdag handler om hverdag, men også om vennskap og tiltrekning. På onsdag er du gjerne sammen med yngre personer, barn eller dyr. Torsdag blir en dag verdt å feire fordi du får en positiv og etterlengtet beskjed av noe slag. Fredag byr på hyggelig selskap, nye omgivelser og et uventet forslag. Lørdag blir sosial og morsom, mens søndag handler i stor grad om å ha et roligere tempo og nyte det sommeren har å tilby.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken med en konflikt som har med et privat prosjekt eller jobben å gjøre. Tirsdag og onsdag handler om å finne løsninger på problemer og våge å ta store sjanser. Torsdag blir en ganske intens dag siden det er mye som skal avsluttes. Her gjelder det å kunne sjonglere mange baller i luften samtidig. Fredag blir en koselig dag hvor du feirer en hendelse eller en person. Lørdag handler om å møte venner du ikke ser så ofte, mens søndag byr på en reise.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har mange ønsker i begynnelsen av uken, men energien forsvinner litt i løpet av tirsdag og onsdag. Hvis du har ferie, skal du huske på at ferie ikke bare handler om opplevelser, men også om hvile og avslapning. Torsdag blir en herlig dag som byr på en unik opplevelse. På fredag prøver du å få med en vanskelig venn ut på noe han eller hun vanligvis ikke gjør. Lørdag handler om å finne tilbake til naturen, kanskje plukker du sopp eller bær denne dagen. Du avslutter uken på topp med en harmonisk energi i horoskopet ditt som gir deg ro og balanse.

Les også: Slik blir denne måneden for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS