mote

30 sterke tips fra kvinner over 30 til deg i 20-årene

Instagramposten til Women Who Lead Empires genererte mange sterke råd fra kvinne til kvinne!

- Jeg kunne ønske jeg visste dette da jeg var i 20-årene.

Publisert

I en crazy verden, er det lett å føle seg litt lost. Ganske menneskelig er det også. De ulike fasene av livet lærer oss masse - på både godt og vondt - og uavhengig av alder er det ofte godt med gode, ektefølte råd. 

Instagram-kontoen Women Who Lead Empires har spurt sine nærmere 800 000 følgere om å dele nettopp dette. Hva slags råd har kvinner over 30 å gi til kvinner i 20-årene? Vi måtte plukke ut noen favoritter.

1. "Finn tilbake til den lille jenta inni deg, så vil hun lede deg dit det er meningen du skal være. Jeg lover deg at hun etterlot seg noen brødsmuler"

2. "Ingen vet hva de driver med. Alle later som. Kollegaene dine, sjefen din, daglig leder... Alle winger det. Dette er gode nyheter. Du trenger ikke strebe etter perfeksjon. Det kreves ikke. Finn på noe og run with it."

3. "Bruk alltid solkrem. Ikke stress over de små tingene. Vær din egen helt. Spis den jævla kaken."

4. "Ikke knus deg selv mens du prøver å fikse andre."

5. "Reis - så langt unna som mulig."

6. "Ikke tillat noen å gi deg dårlig samvittighet for valgene dine. Enten det handler om karrieren din, å starte opp en bedrift, få barn eller ikke få barn, eller skjemme deg selv bort litt - det er ditt liv, lommeboken din og dine valg."

Kvinner som støtter kvinner, det elsker vi.

7. "Ikke vær redd for å "starte på nytt". Du har ikke feilet livet, ting forander seg!"

8. "51 år her. Jeg har måttet starte på nytt to ganger i livet mitt. Det er ok hvis du må gjøre det også. Kapitler avsluttes slik at nye kan skrives"

9. "Den beste investeringen du gjør er i deg selv. Elsk den lille jenta som bor i deg. Gi følelsene dine oppmerksomhet, og hvis du ikke liker det du føler, gjør endringer. Kreftene er i deg."

10. "Ikke ta ham tilbake."

11. "Ikke bli sugd inn i tanken om at du må vite eller velge hva du vil gjøre resten av livet. Du vet ikke engang hvem du er enda. Den beste måten å finne ut av ting på, er å PRØVE ALT. Du finner det ut gjennom eliminering."

12. "Ikke tenk at alle har det samme hjerte som deg. Da blir du konstant skuffet - og det er heller ikke rettferdig å holde folk etter en standard de ikke vet de blir målt etter. Bare godta dem som de er, og gå videre."

13. "Forlat noen når du ser et gjentagende mønster av røde flagg - ikke kast bort år."

14. "Ta vare på helsen din tidlig. Your health is your wealth."

15.  "Lev dette velsignede livet ditt på denne vakre planeten, nyt naturen og vit at du er en vakker del av det hele."

16. "Vær uselvisk mot de som fortjener det og egoistisk med de som ikke fortjener noe annet, så du heller kan beholde den kjærligheten til deg selv og slutte å gi den til folk som ikke fortjener det."

17. "Du trenger ikke jobbe med det du har studert. Du trenger ikke bli værende med den personen du har vært med lenge. Du trenger ikke ha kommet deg til et visst punkt til en viss tid. Lev livet ditt autentisk for DEG, og ikke for noen andre." 

18. "Du er bra nok."

19. "Sett deg både grenser og mål for fremtiden din. Vit at du er verdt det."

20. "Ikke bli opphengt i den umiddelbare gode følelsen av å shoppe "ting". Invester i deg selv og i opplevelser. Reis mye og le mye..."

En rekke kvinner over 30 har delt ærlig om rådene de skulle ønske de visste om i 20-årene.

21. "Bruk den bikinien."

22.  "Du har makten til å fjerne giftige folk fra livet ditt. Du må ikke være venner med alle, spesielt ikke med dem som ikke gjør deg lykkelig."

23. "Du lærer folk hvordan de kan behandle deg gjennom hva du tillater."

24. "Lev i nuet. Og ikke ta avgjørelser når du er sint eller når du er lykkelig."

25. "Legg merke til om og hvordan du bruker alkohol, mat, shopping, sex eller scrolling for å oppnå en effekt på sinn, humør eller følelser. Legg merke til det og kall det hva det er - så du ikke plutselig, flere år senere, sitter fast i et nett av avhengighet."

26. "Planlegg økonomien din godt, og sørg for at du er økonomisk uavhengig. Aldri la noe gå på bekostning av karrieren din!"

27. "Hedre din unike tidslinje. Den er så perfekt for deg og utviklingen din."

28. "Du har ALLTID et valg. Du trenger ikke godta eller holde ut situasjoner som ikke tjener deg."

29. "Ikke forhast deg inn i noen ting. I begynnelsen tenker du kanskje at det er regnbuer og sommerfugler og kjærlighet, men ta deg god tid og LEGG MERKE TIL andres handlinger mer enn ordene deres."

30. "Ha troen på deg selv. Stå og gå høyreist uansett hvor du er. Ingen andre kritiserer deg sånn som du selv gjør, så slutt å bekymre deg og smil - du ser fantastisk ut." 

Les også: 10 fun facts om sex

Powered by Labrador CMS