mote

Skoene vi ønsker oss denne høsten

Fine høstsko 2023

Lurer du på hvilke sko du bør investere i denne høsten? Eller trenger du bare litt inspirasjon til hva man kan ta på seg på beina? Her har vi samlet 10 par sko som vi mener definerer trendbildet denne sesongen... 

Publisert Sist oppdatert

Lyst på et par nye, fine sko denne høsten? Heldigvis ser det ikke ut til at du trenger å pakke bort alle sommerskoene riktig enda, for slippersene kan fremdeles styles til et par jeans på jobb og sandalene er fine til vide dressbukser og en strikkegenser uansett anledning. 

Det er også en del skotrender som går igjen fra forrige sesong... Som f eks ballerinaskoene. I ELLE-redaksjonen har vi drømt om de hvite eller sorte ballerinaskoene fra Miu Miu helt siden vi spottet de på catwalken for første gang. Også pumps, boots og flate sko med spiss tupp  a la Prada, Miu Miu og Ganni står høyt på ønskelista. 

 Ellers ser vi mye boots også denne høsten, både de chunky bikerbootsene som har vært en stund nå eller de litt mer feminine med høy hæl som går til over kneet. 

Mokasiner med hvite sokker i, er mega hot akkurat nå. Og det har kommet en rekke nye sneakersmodeller som vi drømmer om å få kloa i før de er helt utsolgt.  

Under har vi samlet skoene vi mener preger motebildet for høsten 2023. La deg inspirere til å bruke noe du allerede har hjemme, invester i et par du vet vil passe høstgarderoben din perfekt, eller unn deg det ene paret du allerede har gått og siklet på flere ganger... Og kanskje har du et par sko som fortjener en ny eier også?

De fineste høstskoene – Shop våre favoritter

Ballerinasko og mokasiner

Ballerinasko fra Miu Miu, kr 6310 (annonse). 

Du kommer ikke utenom et par ballerinasko denne høsten og disse fra Miu Miu med et par sokker i, er så fint å style til en blazer og et kort ullskjørt. 

Mokasiner er en stor skotrend denne høsten!

Mokasiner fra H&M, kr 649 (annonse). 

Mokasiner eller loafers som de også blir kalt, er en chic høsttrend! Style et par mokasiner med en trenchcoat og jeans eller bruk de til et kort skjørt og hvite sokker. 

Boots 

Bikerboots fra H&M, kr 699 (annonse).

Vi har sååå lyst på et par chunky bikerboots denne høsten, og hvor fint er det ikke å style disse til ullgenser og et langt denimskjørt med høy splitt?

Boots fra Ganni

Boots med spiss tupp fra Ganni, kr 4699 (annonse).

Knehøye boots & Other Stories

Knehøye boots fra & Other Stories, kr 3000 (annonse). 

UGG W CI Ultra Mini Platform, kr 2199 (annonse).

Enten elsker man de, eller så hater man de... Vi har blitt bitt av basillen og vil style Uggsene til alt fra fotside denimskjørt til oversized blazer og baggy dressbukser. 

Trend – Statement pumps

Pumps fra Saint Laurent, kr 9638 (annonse).

Disse pumpsene fra Saint Laurent er noe av det mest sexy vi vet om akkurat nå. Så lekre på foten og så elegante og trés chic. 

Pumps fra Zara, kr 659. 

Det er ikke gull alt som glitrer, men vi går mer enn gjerne med et par lekre pumps i gull med glitrende paljetter denne høsten!  

Fine sneakers for høsten 2023

Adidas Original Handball Spezial, kr 1095. 

Håndballskoene fra Adidas er "the talk of town" akkurat nå, så kjøp dem før de forsvinner helt. 

Salomon Advanced XT-6 sneakers, kr 1899 (annonse).  

Vi fikk virkelig øynene opp for sneakersene til Salomon forrige sesong. Denne sesongen har de kommet i mange flere farger og mønstre, og vi er fremdeles ikke lei. 

Ganni x New Balance, kr 1895. 

Ganni lanserte sitt nyeste samarbeid med New Balance på catwalken i august, og skoene er allerede snart utsolgt, men vi virkelig ELLEsker denne gulfargen og drømmer om et par. 

Powered by Labrador CMS