mote

Denne høsttrenden går vi for allerede nå

Skjørtet som skal brukes gjennom hele sommeren – som også er superrelevant til høsten.

Publisert Sist oppdatert

Er det én høsttrend vi kaster oss på allerede nå, er det trenden bubble skirt.  

Dette skjørtet – karakterisert ved sin voluminøse, oppblåste silhuett – kom allerede på 1950-tallet med drahjelp fra det franske motehuset Pierre Cardin. Bobleskjørtet fikk en stor comeback igjen på 1980-tallet og da med designere som Christian Lacroix i spissen.  

Bobleskjørtet kom da i en litt nyere drakt,  de var blitt kortere og stylet litt frekkere, gjerne med en litt punkete spinn. Denne trenden gjør et stort comeback igjen for høsten 2024, og da i kort 80-talls-versjon.   Dette er en perfekt trend å allerede prøve seg på nå. 

Dette tiåret får revansj i motebildet, og er en sterk motpol til den minimalistiske trenden som også herjer.

Plagg som gjør mye med en look og et antrekk er alltid noe vi ønsker å berike garderoben, det er lett måte å leke seg med en trend uten at det krever for mye styling eller tilbehør. 

Foto: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Den norske influenceren Nina Sandbech er alltid like inspirenende med hennes tilnærming til trender, og styler dem på en personlig og kul måte. Her under Copenhagen Fashion Week i august 2023, iført en svart look med bobleskjørtet, stylet med pumps og gullsmykker. 

Trend: Bubble Skirt 

Marine Serre FW24

En rød liten kjole med bobleskjørt-stylet med store armbånd og statement-øredobber – en høstlook vi så gjerne tar med inn i sommergarderoben.

 Det franske motehuset viste flere looks med trendy bobleskjørt – kanting, stylet med glittrende pumps. 

Conner Ives FW24

Trendy bobleskjørt var å se på catwalken hos Conner Ives, stylet med dressbukser under og et pannebånd. 

Dette er plagget som kan ta deg fra ballerinascenen til 80s nattklubben på et blunk, bare ved hjelp av en liten re-styling. 

Bruk det med flate ballerinas, en pologenser og en oversized denimjakke til hverdags, og med pumps og store smykker for en heftig partylook. Dette er skjørtet vi ikke får nok av akkurat nå.

Les også: Slik kler du deg på kontoret

Powered by Labrador CMS