ANNONSE

Sommerens store solbrilleguide

– Dette er solbrillene som trender denne sesongen!

Publisert Sist oppdatert

Et par freshe solbriller gjør ethvert antrekk. Finner du dessuten et par som passer perfekt til deg, er solbriller noe du kan ha i garderoben lenge. Vi ser på det som en investering og har gjennom årenes løp opparbeidet oss en egen solbrillegarderobe. 

Men hva bør man se etter når man leter etter det perfekte paret? Og hvilke solbriller er det som trender akkurat nå? 

ELLEs Caroline Skjelbred og Nathalie Helgerud, viser deg her hvilke solbriller de ville gått for denne sesongen. 

Sesongens fineste solbriller

Hos Krogh Optikk er utvalget på solbriller enormt. De reiser årlig til byer som Milano og Paris for å oppdatere seg på de seneste trendene, og har et helt unikt sortiment av designsolbriller i alle prisklasser tilgjengelig hos seg.

Her finner du solbriller fra blant annet CELINE, Prada, Dior, Bottega Veneta, Fendi, CHANEL, Miu Miu, Tom Ford og Gucci. 

– Våg å gå for det lille ekstra! 

Caroline Skjelbred og Nathalie Helgerud jobber daglig med mote, shopping og trender i ELLE. De har stor tro på gullbriller denne sesongen, og ser at at quiet luxury-trenden også er stor hva gjelder solbriller akkurat nå.  

– I år vil vi ha solbriller som ser eksklusive og luksuriøse ut. Vi ser mye bruk av logo og at motehusene har hentet inspirasjon fra tidlig 2000-tallet. Samtidig skal brillene være klassiske og elegante og ha en oval eller rektangulær form. Og selv om du kanskje ikke er så vågal i klesveien, bør alle våge å gå for det lille ekstra hva gjelder solbriller! 

ELLEs solbrillefavoritter hos Krogh Optikk 

Gull à la Bottega Veneta 

Metallsolbrille fra Bottega Veneta , kr. 3 285.

Aviatorsolbrillen til Bottega Veneta er en klassisk, elegant brille som kan styles med alt fra blazer og jeans til en søt sommerkjole.  Gullet gjør at brillen gir enhver look en luksuriøs og chic touch. 

It-solbrillene fra CELINE

Solbrillen som nærmest var umulig å få tak i ifjor sommer, er like hot også i år! Den passer til alt fra en chic hverdagsgarderobe til bryllup og strandferie. Solbrillen kommer i både sølv og gull. 

Metallsollbrille fra CELINE , kr. 5 775. 

Hailey-brillen fra Gucci

Da Hailey Bieber dukket opp med en vintage Gucci solbrille på Coachella ifjor som senere gikk viralt på Tik Tok, ble  Gucci nødt til å lete i arkivet og relansere solbrillen for alle. Denne modellen er nok en av det hotteste akkurat nå! 

Solbrille fra Gucci, kr 2980. 

ELLEsk på den fine logodetaljen på brillestengene. 

Klassiske fra Dior

Trenger du et par solbriller til bunaden din, eller er du på jakt etter en solbrille som passer til alt? Da ville vi gått for disse fra Dior. 

Solbriller med gulldetalj på brillestangen fra Dior, kr 6120. 

Statementsolbrille fra Saint Laurent

Gull-logo på solbrillen er en stor trend denne sommeren og er du ute etter et par statementbriller, så ville vi gått for disse hotte solbrillene fra Saint Laurent!

Solbrille med gull-logo fra Saint Laurent, kr 7135. 

Logobrille fra Fendi

Solbriller fra Fendi, kr 5175. 

Hvite solbriller er en stor trend denne sommeren. Skal du gifte deg, være gjest i et bryllup i sommer eller på en fin sommerfest, da er lyse solbriller så elegant og chic.

Hvite solbriller fra Saint Laurent

Denne brillemodellen fra Saint Laurent er så fin og dekorativ. Den kommer i mange ulike farger, men vi har lagt vår ELLEsk på den kremhvite. 

Solbriller fra Saint Laurent, kr 3130. 

Denne solbrillen er virkelig helt perfekte å style til en stripete genser og denim. Men den er like kul til en skinnjakke eller en blomstret kjole. Denne brillen passer også veldig fint om du skal gifte deg i sommer!

Limited Editon Triomphe fra CELINE

Solbriller fra Celine, kr 5400. 

 Triomphe-brillen til CELINE har vært en stor trend de siste årene – nå har den også kommet i en limited edition farge som gir oss Jackie Kennedy-vibber. Denne solbrillen vil vi style til en lekker 70-talls badedrakt med rosetter og bruke på stranda i sommer. 

Solbriller med gull-logo fra CELINE

Brunt og gull er så lekkert sammen og passer til alt. Disse solbrillene fra CELINE vil gjøre ethvert antrekk,  være seg en fin sommerkjole eller slik som Caroline her har stylet de; med jeansskjørt, en hvit t-skjorte, kamelfarget skjorte, kurvveske og ballerinasko.  

Solbrille fra CELINE, kr 5775. 

Solbrille i gull fra Miu Miu

Disse it-solbrillene fra Miu Miu har stått på ønskelisten vår helt siden vi spottet de på supermodellen Gigi Hadid ifjor. Den lille logoen på siden av brillen, den tynne brillestangen og den ovale formen gir oss skikkelig tidlig 2000-talls vibber og har alt vi ønsker av en solbrille akkurat nå. 

Følg med på ELLE og Krogh Optikk sin Instagram, for denne solbrillen kan bli din. I løpet av mai kommer vi til å lodde ut et par av disse solbrillene fra Miu Miu og to invitasjoner til ELLEs årlige sommerfest som går av stabelen 12. juni. 

Solbriller fra Miu Miu, kr 5075. 

Sjekk ut flere av sommerens fineste solbriller her!

Powered by Labrador CMS