mote

5 designervesker som står på ønskelisten denne høsten

Høstens fineste designvesker fra Gucci, Loewe og Louis Vuitton.

Mange av de internasjonale motehusene har kommet med nye designvesker denne høsten, og det er spesielt 5 it-vesker vi ønsker oss nå. 

Publisert Sist oppdatert

Lyst til å investere i en ny designerveske denne høsten? Flere av de store internasjonale motehusene som Gucci, CELINE, Louis Vuitton og Bottega Veneta har alle kommet med nye designervesker som vi drømmer om å gå med denne høsten.

Være seg om du er på jakt etter en fin hverdagsveske eller om du har lyst på en liten clutch eller skulderveske, skal du investere i en fin veske denne høsten, la det bli en av disse fem.

5 nye eksklusive it-vesker

Gucci Horsebit Chain

Gucci Horsebit Chain Medium Shoulder Bag, kr 36.700 (annonse).

Hestebittet har vært en del av Gucci sitt dna siden 1953 og har 70 års jubileum i år. Denne høsten har derfor  det italienske motehuset relansert den ikoniske Horsebit Chain-vesken, kjent fra Tom Ford sin storhetstid i Gucci, og som første gang ble vist på catwalken i 2003. 

Ava Triomphe CELINE

Ava Triomphe Soft Bag fra CELINE, kr 20.500.  

Triomphe-vesken til CELINE har vært en del av Hedi Slimanes silhuett siden 2018. Men denne høsten lanserer det franske motehuset en ny versjon, Ava, som allerede har blitt en stor hit blant influenserne. 

Paseo bag Loewe

Paseo bag fra LOEWE, kr 26.000.

Paseo-vesken til LOEWE så riktignok dagens lys forrige sesong, men er like hot også denne høsten.  Paseo betyr å gå på spansk, og veska gir oss lyst til å spasere langs de spanske gatene i Madrid.

På jakt etter en fin høstjakke? Vi ser mye av denne trenden nå! 

GO-14 Louis Vuitton

 GO-14 fra Louis Vuitton, pris på forespørsel. 

GO-14 vesken til Louis Vuitton så første gang dagens lys i oktober 2014 og har fått en liten re-vamp a la 2023  denne høsten. Nytt denne sesongen er at hele veska er preget med det ikoniske Louis Vuitton-mønstret Malletage, et diagonalmønster som har prydet innsiden av reiseveskene deres siden starten i 1859. 

Hop bag bottega veneta

Small Hop bag i fargen Oyster fra Bottega Veneta, kr 28.700. 

Bottega Veneta med Mathieu ved roret, fortsetter å lage it-veske på it-veske, sesong etter sesong. Nytt for denne høsten er Hop-veska som har det flettede mønsteret som har blitt et typisk kjennetegn for det italienske motehuset. 

Mer høstmote på ELLE.no: 

Fine stripete gensere 

Hvit strikk

Skotrenden alle snakker om denne sesongen

Powered by Labrador CMS