mote

5 fine strikkegensere på budsjett

Det er på tide med strikkegensere igjen – bra for oss at det er så mange fine å velge mellom!

Publisert

Endelig på tide å ta frem en fin strikkegenser igjen! 

Gradestokken går sakte men sikkert nedover, og vi merker plutselig behov for varmere klær igjen (spesielt om morgenen). Redningen for oss blir ofte å bygge et enkelt hverdagsantrekk rundt en fin strikkegenser, kasjmirgenser eller en strikket cardigan. 

 Genseren er like fin over et fotsid skjørt som over en dressbukse eller jeans. Det er også fint å style en strikkegenser til knehøye boots og en bermudashorts (med strømpebukser under selvføglelig..). 

Shopping – Strikkegenser 

Genser med hals fra Lindex, kr 499 (annonse).

Vi har dilla på grått denne høsten og denne strikkegenseren blir perfekt å style under en ulljakke med grå dressbukser og et par fine sneakers til. 

Genser fra & Other Stories, kr 1650 (annonse).

For en drøm av en genser! Tenk deg denne til et fotsid silkeskjørt og et par hvite pumps med spisstupp og sokker i... 

Strikkegenser fra H&M, kr 799 (annonse).

Vi blir aldri lei striper! Elsker spesielt at denne er så boxy i formen. Perfekt å style med baggy dressbukser og ballerinasko (med strømper i når det blir litt kaldere ute...)

Du finner flere fine stripete gensere her... 

Hvit strikkegenser fra ARKET, kr 799 (annonse).

Kremhvitt er vakkert om vinteren! Denne kan du enten style ton-i-ton med et hvitt skjørt til og trenchcoat over, eller du kan style den mer casual med jeans og boots. 

Genser fra COS, kr 890 (annonse). 

Elsk på cut-out detaljene på denne! En strikkegenser du fint kan bruke på en after-work etter jobb med skinnbukser og ankelhøye boots. 

Powered by Labrador CMS