mote

Iselin Steiro på catwalken for Schiaparelli

Den norske modellen strålte nok en gang under den franske moteuken. 

Publisert

Den norske modellen, Iselin Steiro – som også prydet coveret av vår aprilutgave – strålte på catwalken under Haute Couture-moteuken i Paris. Avant-garde-motehuset, Schiaparelli, hadde kledd opp Steiro i en helt rå oversized dress i en marineblå tone, med fløyelsdetaljer og store og «fluffy» ermer – pyntet med det som kan minne om minidiamanter eller små regndråper. De store dråpeformede øredobbene i sølv satte prikken over i-en, for ikke å snakke om skoene. 

Sminken er lagt av den legendariske makeup-artisten, Pat McGrath, og håret er stylet av den anerkjente hårstylisten, Guido Palau. Det stramme håret og den nedtonede sminken er en perfekt kombinasjon, og en beauty look vi gjerne går for på fest denne sommeren. 

Lurer du på hvordan det er å være i Paris under en moteuke? Her kan du lese dagbok fra en av årets mest spennende motebegivenheter.  

En fornøyd Iselin Steiro etter showet – det å gå for et så stort og ærverdig brand som Schiaparelli kan få selv en rutinert supermodell til å bli litt ekstra excited. 

Chanel-visningen er også et av høydepunktene under Haute Couture. Her er 5 favoritter fra showet. 

Les mer mote her. 

Powered by Labrador CMS