mote

7 ikoniske sommerlooks à la Kate Moss

La deg insprere av sommerstilen til supermodellen Kate Moss.

Publisert Sist oppdatert

Er det en dame vi alltid ser til for inspirasjon, så er det dronningen av coolness: Kate Moss. 

Denne dama er et ikon i motebransjen og har skapt mange ikoniske looks gjennom tidene. Og nå som den bohemske trenden inntar motebildet, hvorfor ikke ta et lite tilbakeblikk på denne dama her? 

Her er et deilig tilbakeblikk på sommerlige looks Kate Moss har hatt på seg. 

Les også: Haute Bohemian inntar trendbildet –den perfekte sommerlooken.

7 ikoniske sommerlooks 

Minimalistisk bohem

Bruk en fløyelsjakke på sommeren og style den med metalliske sølvsandaler for en 90s spinn på en bohemsk look, og gjerne ta i bruk en liten håndveske med vintage-preg for et personlig uttrykk. 

Foto: Dave Benett/Getty Images).

Romantisk og rocka

Style den mørke blomsterkjolen med en stram hårknute og store solbriller for en rocka spinn på en romantisk look, slik Kate Moss gjorde da hun var på Formentera. Lange maxikjoler er den perfekte følgesvennen i sommergarderoben – de kan lett brukes på dagen med minimalistisk styling og flate sko, og på kvelden med glamorøst hår og høye hæler. 

Den lille røde

Hvordan ser stilen til Kate Moss ut når hun er i St. Tropez, lurer du kanskje på? Den lille røde var valget da hun var på strandklubben Club 55, stylet med gullarmbånd og solbriller fra Ray Ban har hun en tidløs og sofistikert look – perfekt for den franske rivieraen. 

Til høsten er også rødt en av de store trendene, så hvorfor ikke kaste seg litt tidlig på trendbølgen? 

Vesten 

Vesten er virkelig tilbake i trendbildet, og dette plagget har vært en stor favoritt i garderoben til Kate Moss i en årrekke. Gi sommerlooken en liten preppy update ved å style shortsen og ballerinaen med en lekker liten vest over. Så chic! 

Tubekjolen

Enda et trendplagg anno 2024, med skikkelig hot girl summer vibes. Tubekjolen har fått et stort comeback denne sommeren, style den med bohemske øredobber for en sommerlig og beachy spinn på trenden. 

Foto: Marc Piasecki/FilmMagic)

Maritime striper

Hva er vel en St. Tropez garderobe uten en maritim stripete genser og en stor kurvveske? Dette er den ultimate french girl looken ikoner som Brigitte Bardot skapte på 60-tallet, og som er like aktuelle for sommeren 2024. Et hot tips er å kjøpe de lokale stripete genserne neste gang du er på den franske rivieraen – akkurat slik som Kate Moss. 

Foto: summerO9/FilmMagic)

Den svarte sommerkjolen

Svart er ikke forbeholdt høst og vinter, gjør som Kate Moss og style din solbrune hud med chic sommersvart. Gå gjerne for en kjole i poplin for en ekstra sommerlig  følelse på antrekket. 

Les også: Shopping linbukser

Powered by Labrador CMS