mote

Fine basic-topper som redder ethvert antrekk 

Et must i alle klesskap! 

Publisert

Det er en kunst å kle seg, men med noen enkle tips og triks kan det hele bli en mye enklere affære. Et lite tips er å ha en bra basegarderobe tilpasset din kropp, som den perfekte t-skjorta, en fin tank top og figurnære bodyer som både holder inn og som gjør seg perfekt under en jakke eller skjorte. 

Her har vi samlet en rekke topper, bodyer og t-skjorter som passer til alt og som garantert vil gjøre det enklere å kle seg. 

Shopping: Fine basic topper og t-skjorter

Body fra Zara, kr 199. 

Bodyene i polyamid fra Zara er en stor "go to". De finnes alltid i en rekke ulike farger og fasonger, de sitter godt og passer til alt. Så fint å ha under en blazer eller skjorte! 

Tank top fra Vulkan Executive, kr 495. 

Dette norske klesmerket har spesialisert seg på baseplagg som den perfekte t-skjorta og tank topen, og det med god grunn. Kvaliteten er helt super og passformen perfekt. 

T-skjorte fra COS, kr 410 (annonse). 

Asymetrisk topp fra H&M, kr 129 (annonse). 

Tank top fra Bik Bok, kr 99.

Tank top fra COS, kr 570 (annonse) . 

Det er ikke bare vi som sverger til baseplaggene fra COS. Kendall Jenner dukket nylig opp i Paris ikledd en hvit topp fra COS!  

T-skjorte fra & Other Stories, kr 250 (annonse). 

Stripet topp fra Fall Winter Spring Summer, kr 1299. 

Vi blir aldri lei striper! Og denne tank topen passer like fint til denim som et par hvite bukser eller et langt skjørt. 

Body fra H&M, kr 149 (annonse).

Tank top fra & Other Stories, kr 550 (annonse). 

Powered by Labrador CMS