Beauty

Skjønnhetspraten med Josephine Vogt

Disse produktene sverger hun til for glødene hud!

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Vi har tatt en prat med modell og influencer Josefine Vogt om hennes «må ha»-produkter og hva som alltid er med i sminkepungen hennes.

Hun elsker en bronzed og glødende hud, sverger til løsnegler og bruker brynspennen min som eyeliner. Her er hennes beste tips:

– Jeg elsker sminke, og har så mange favorittprodukter som jeg sverger til. For bryn er min favoritt en tynn øyenbrynspenn, og mine favoritter er fra Caia Cosmetics, NYX og Anastacia Beverly Hills. Et lite tips er at jeg bruker brynspennen min som eyeliner, og deretter mascara fra Rare Beauty.

– Et skikkelig beauty-tips er concealeren Shape Tape fra Tarte – den er helt fantastisk! Også bruker jeg alltid en lett foundation eller cream sticks – min favoritt akkurat nå er fra Caia Coemstics, og jeg elsker også deres bronzer.

Josefine er kjent for sin alltid like freshe look, med masse glød!

– Jeg elsker Lip Twister Leppe-pennen man kjøper på normal i Nudedude, eller NYX sine Nude Lip Linere, også selvfølgelig Pillowtalk av Charlotte Tilbury.

Når jeg drar ut så har jeg alltid med meg Caia setting-pudder og en bronzer – akkurat nå sverger jeg til en fra Caia Cosmetics. Lipliner er også et must for meg!

– Jeg ble helt avhengig av løsnegler i fjor sommer. Jeg kjøper noen nøytrale nelger, også har jeg en egen UV-lampe jeg bruker. Mine favoritter er Funnybunny og Bubblebath av OPI, da ser de ut som om de kommer fra salongen. Deretter har jeg med meg det lille limet rundt over alt for å kunne lime på neglene om de skulle falle av ... haha.

Mitt #2 produkt jeg ikke kan leve uten er St.Tropez self-tanning express mousse, jeg elsker å være tan året rundt.

Mitt #2 produkt jeg ikke kan leve uten er St.Tropez self-tanning express mousse, jeg elsker å være tan året rundt.

Powered by Labrador CMS