Mote

Stjel sommerstilen: Lovisa Barkman

Dette er feriegarderoben og plaggene som oser av sol og sommer.

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Lurer du på hva du skal pakke med deg på årest sommerferie? Ta noen hint fra den svenske superinfluenceren Lovisa Barkman. Denne kvinnen kan kunsten å pakke en feriegarderoben, og skape en look som er trendy men allikevel tidløs.

Les også: Trend helhvitt.

Lovisa er ofte å se i klassiske farger som krem, hvit, sand og lyseblått, og tilfører alltid  trendpieces i en nedtonet og klassisk palett. Shorts-sett, nydelige kjoler, krispe skjorter og statement-tilbehør er bare noen av ingrediensene i hennes misunnelsesverdige garderobe. 

Stjel feriestilen – Lovisa Barkman: 

En tidløs og ultra-chic sommergaderobe som føles tidløs, det er det vi skal pakke i årets feriekoffert. Plagg som holder seg år etter år, gir oss en krisp og sommerlig look. La deg inspirere av denne sommergarderoben: 

Hva med å pakke med seg et sett som dette? Shorts-settet kan styles sammen eller hver for seg noe som gjør at man kan bruke disse plaggene på flere måter. Gå for en lyseblå versjon slik som Lovisa, og style den gjerne med en sporty caps og Hermàs-sandaler til. 

Eller hva med dette supersøte camisole-settet? Vi har så dilla på gardengirl-stilen, og vil tilføre sommergarderoben en stor dose nostalgi – som dette settet. Bruk det på hytta med en sommerstrikk til, eller denimjakke, eller på vei til stranden slik som Lovisa. 

Ja, heklet er jo et must i enhver sommergarderobe, og Lovisa styler sin heklede kjole til perfeksjon med en stor hatt, håndveske og badedrakt under.

Samme veske og hatt, men en helt annen look ved å gå for en hvit minikjole – litt Jane Birkin-vibber og en stor dose middelhavet – og akkurat det skal vi også tilføre sommerkofferten i år. 

På vei til stranden? Ta en copy paste av Lovisas klassiske sommerstil og gå for en denimshorts i kombinasjon med sesongens bikini. Topp antrekket med chunky sandaler som disse hvite fra Hermès. 

Sommerhvitt, enda en trend vi elsker denne sommersesongen og en trend Lovisa allerede leker med med topp til tå helhvitt. Hva med å gå for en minikjole med lange ermer, eller style et hvitt miniskjørt med en stor bohemsk bluse og hvite sandaler. Et stort ELLEsk for denne tidløse, men trendy,  sommerlooken!

En klassisk skjorte skal vi også pakke med oss i årets sommerkoffert, og vi skal style den til alt fra trange kjoler til bikini og shorts.  

Kombinasjonen hvite linbukser og badedrakt er et must når det er sol og sommer, og vi vil gjøre som Lovisa og spice opp antrekket med en skikkelig statement-stråhatt. Ønsker du litt av den klassiske sommerstilen?  Se våre garderobefavoritter her: 

Shop stilen: 

Les også: Slik kler du deg på hytta i sommer

Powered by Labrador CMS