mote

Trend alert: Blomsterprint

La denne våren stå i full blomst!

Publisert Sist oppdatert

Denne sesongen skal det blomstre igjen – akkurat slik det gjorde hos de internasjonale motehusene da de viste frem sine vår- og sommerkolleksjoner. 3D blomster, applikasjoner, klassiske blomtserprint og blomster på blomster. Nå skal det være mangfold av den spirende og fargerike planten. La blomsten berike deg og vårgarderoben din – og omfavn alt!  

Gå for en helblomstrete look og gjerne style den med en blomstrete kåpe over - en eksentriks og superfin vårlook som vi elsker! La deg inspirere av disse nydelige catwalk-looksene og gå en ekstra fin vår i møte! 

Har du fått med deg dette designersamarbeidet? 

Inspirasjon – blomsterprint: 

Balmain SS24

Balmain var et av flere motehus som hadde fokus på blomsterprint og blomster på blomster – en trend vi heier på denne våren da det har vært lenge siden blomster har føltes så fresht. 

Marni SS24

Det italienske motehuset Marni serverte nydelige blomsterslooks på rad og rekke på catalken under den italienske moteuken. Og denne kjolen er rett og slett en blomstrente drøm!

Balenciaga SS24

Hva med Balenciagas spinn på blomstertrenden i kombinasjon med litt ferskenfarget hår og en trendy pannelugg? Vi ELLEsker! 

Zimmermann SS24

Er det et brand som virkelig kan blomsterprint og gjør det fresht sesong etter sesong, er det Zimmermann. De kan kunsten å mikse det feminine og sarte med blomsterprint – med en nonchalent vibe. 

Zimmermann SS24

Denne kjolen her og et par kule boots  – årets festlook! 

Carolina Herrera SS24

Eller hva med å gjøre et hel-matchende antrekk bestående av blomtserkjole og sko, og en oransj leppe. 

Klikk her for flere vårtrender.

Powered by Labrador CMS