Mote

Trend: Dobbel denim 

En tidløs vinner, sesong etter sesong.

Publisert

Saken inneholder annonselenker

Ja, det er mange trender i motebildet akkurat nå, og man kan bli litt mettet av alle de små mikrotrendene som forsvinner like fort som de oppstår. Nettopp derfor hyller vi dette tidløse og stilsikre antrekket: Dobbel denim. En sikker og klassisk vinner med et liten western-tvist – en look som alltid føles riktig. 

Denim holder seg aktuell i motebildet denne våren også, og på catwallken har vi sett alt fra lange denimskjørt til korte denimkjoler – og hele denimsett. Vi er også inne i en aldri så liten cowboy era, med med eksempler som Beyonce som gir oss masse inspirasjon til denne trenden om dagen. 

Cowgirl eller ikke, uansett så frister det mest nå med et tidløst og klassisk dobbel denim-antrekk, en look som tåler tidens tann og som du kan ta frem år etter år. 

Bedre enn det blir det vel ikke? La deg inspirere av disse dobbel denim-antrekkene fra moteuken i Paris. 

Dobbel denim: 

It-girl og modell Camille Rowe gikk for en klassisk dobbel denim-look på Chanel-visningen i Paris, vi elsker denne tidløse og vårfreshe looken. Blå denim i kombinasjon med en hvit t-skjorte, en denimjakke og en ferskenfarget Chanel-veske over skulderen. 

På jakt etter den perfekte hvite t-skjorten? vi har testet de beste her! 

Den franske mote- og interiørpersonlighteten, Leia Sfez, ankom Hermès-visningen iført en superkul dobbel denim-look, stylet med flate ballerinas, en brun skinnjakke og veske fra Hermès. Legg merke til alle charmsene hun har på vesken - en trend vi har stor tro på denne våren.  

Style dobblel denim-looken med store gulløredobber og en liten clutch – detaljer som gir antrekket en ekstra dose glam. Se flere denimfavoritter under.  

Shopping – denim: 

En blå denimskjorte er alltid fint å ha i garderoben, den kan styles med blå denimbukser så vel som hvite dressbukser og en hvit t-skjorte for en chic vårlook. 

Hva med en denimjakke med innsvinget midje? Denne gir det lille ekstra til vårgarderoben! 

Les også: Budjettvennlige vårfavoritter finner du her 

Powered by Labrador CMS