annonse

Treningstøy-favoritten åpner endelig butikk i Oslo

Stort og stilig - endelig er favoritten i Oslo.

Et kuratert studio hvor mote møter innovative funksjoner og hyller kvinnelige former, styrke og lidenskap.

Publisert Sist oppdatert

Oslo får et nytt univers fylt av treningsklær som både inspirerer og motiverer. Favoritten Casall åpner endelig dørene - og det inn til et 100 kvadratmeter stort, lyst og ledig lokale inspirert av treningssaler.

I dette kuraterte butikkonseptet får mote møte trening. Selv beskriver de butikken som et Casall Studio - og lover en butikkopplevelse som er unik for sportssegmentet.

- Hver kolleksjon skapes med et ønske om å gi kvinner selvsikkerheten til å prestere på både trening og i livet. Gjennom å utvikle plagg og verktøy som kombinerer funksjonelle egenskaper og høy grad av mote, viser Casall at du aldri trenger å gå på kompromiss med verken stil eller funksjon, beskriver Angelica Eichler, Head of design Casall . 

Buttikkonseptet byr også på stilige interiørdetaljer som børstet stål og sort, høyglanset lakk i kombinasjon med elementer fra treningsverdenen som digre speil og ballettbarrer. I tillegg, har den Stockholmsbaserte kunstneren Jon Buck laget en serie objekter inspirert av Casalls arkivvarer - blant annet et møbel laget av yogamatter.

Redaksjonens favoritter

Casall har laget stilige og funksjonelle treningsplagg i 40 år. Vi i ELLE-redaksjonen vet godt hva som er våre favoritter.

Den perfekte sorte treningstightsen. Skulpturell effekt som fremhever formene dine, samtidig som den har god stretch. Casall Sculpture 2.0 Tights, kr 1199

Klassisk sportsbehå som er både supermyk og trygg med god støtte. En prisvinnende bestselger. Iconic Sports bra, kr 499.

Det er ingen underdrivelse å si at Casall er kjent for gode yogamatter. Denne yter både godt grep og god komfort. Yoga Mat Grip&Cushion III 5 mm Scallop, kr 999.

En god badedrakt er et must! Fargene i High Neck Printed Swimsuit Printed Nostalgia, kr 999 er to die for.

Altså, hvem er ikke svak for et par klassiske jazz pants? Alltid komfortable og flatterende i passformen - og perfekt for en sporty chic-stil utenfor treningssenteret også. Casall har flere modeller, men "Grace Flare Slit Pants" kommer i løpet av våren - og er verdt å vente på. Notert!

Treningstights med høy midje og omslagsdetalj i superfresh blåfarge. Overlap Highwaist Tights, kr 799.

Powered by Labrador CMS